Închide meniul

Mesajul care îi va înfuria pe fani, înainte de FC Botoșani – Dinamo: „Dacă pierdem, gata, tragem obloanele”

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 17:53

Reclamă
Mesajul care îi va înfuria pe fani, înainte de FC Botoșani – Dinamo: Dacă pierdem, gata, tragem obloanele”

Mesajul care îi va înfuria pe fani, înainte de FC Botoșani - Dinamo

Un meci dintre Dinamo și FC Botoșani / Hepta

A fost transmis mesajul care îi va înfuria pe fani, înainte de FC Botoșani – Dinamo. Patronul formației din Moldova, Valeriu Iftime, a vorbit despre duelul deosebit de important pentru salvarea de la retrogradare a ambelor formații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de această partidă, FC Botoșani este pe ultimul loc în Liga 1, cu 9 puncte. De cealaltă parte, Dinamo este penultima, cu 10 puncte după cele 19 partide jucate. Diferența dintre Dinamo și ocupanta locului 14, FCU Craiova, este una totuși imensă, de 11 puncte! Astfel, acest meci este unul deosebit de important pentru ambele cluburi.

Mesajul care îi va înfuria pe fani, înainte de FC Botoșani – Dinamo. Dezvăluirile lui Valeriu Iftime

Înaintea de partida de pe data de 18 decembrie, Valeriu Iftime a dezvăluit faptul că echipa sa va avea șanse foarte mici de a evita retrogradarea în Liga a 2-a, în cazul în care echipa din Ștefan cel Mare va ieși învingătoare.

Totodată, patronul moldovenilor a analizat și scenariul în care echipa sa va câștiga acest meci. Acesta a menționat faptul că o victorie nu înseamnă salvarea de la retrogradare, dar că șansele jucătorilor săi, de a se salva, ar crește.

„Ce să facem?! Fotbalul e un joc, câștigă unul, pierde altul. Până la urmă, dacă nu vom mai fi în Liga 1 nu va veni sfârșitul lumii, deși ar fi păcat, pentru noi. Cu Dinamo verificăm ultimul pașaport de a ne mai lupta în acest campionat.

Reclamă

Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele! Dacă vom câștiga, nu înseamnă că ne putem salva, dar am avea o speranță, că putem juca mai bine. Totuși, FC Botoșani a făcut ceva prin fotbalul românesc în ultimii ani, jucătorii de aici nu s-au confruntat cu astfel de situații precum cea din acest sezon.

Am vorbit cu Victor Dican, căpitanul echipei și cu ceilalți, OK, nu suntem Manchester City, dar le-am atras atenția că pot intra în istoria negativă a clubului. Ca moldoveni tăioși”, a spus Valeriu Iftime, potrivit gsp.ro.

Duelul dintre FC Botoșani și Dinamo, care se va juca lunea viitoare, de la ora 20:00 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Andone a spus ce obiectiv realist ar trebui să aibă Dinamo, după ce „câinii” au fost învinşi şi de U Cluj

Ioan Andone a spus ce obiectiv realist ar trebui să aibă Dinamo în acest sezon. „Fălcosul”, care a cucerit eventul atât cu Dinamo (2004), cât şi cu CFR Cluj (2008), e de părere că echipa din Ştefan cel Mare poate spera doar la un loc de baraj.

„Sunt dezamăgit. Nu spun că au jucat prost, dar e lipsă de rezultate. Programul este greu, măcar să ajungă pe locurile de baraj. Sunt șanse, dar trebuie să câștige un meci, să obțină un punct și să scape de ghinionul ăsta.

A fost a doua repriză în care au avut ocazii. În momentul în care ai doar 9 (n.r. 10) goluri înseamnă că e o problemă mare. Dacă dădea Dinamo gol în repriza a doua, cred că avea forța necesară să bată U Cluj.

Cred că îi e dificil și antrenorului, m-am uitat pe foaia de joc și a făcut cinci schimbări și toate au fost de atac. M-aș fi bucurat foarte mult pentru Dinamo, dar dacă juca U Cluj cum a jucat în Giulești cred că era nenorocire. Nici terenul nu a fost unul bun, a fost dificil”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și