Închide meniul

Mesajul emoţionant de despărţire al lui Marko Dugandzic, după plecarea din România: „Dragii mei rapidişti…”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2023, 10:32

Reclamă
Mesajul emoţionant de despărţire al lui Marko Dugandzic, după plecarea din România: „Dragii mei rapidişti…

Mesajul emoţionant de despărţire al lui Marko Dugandzic, după plecarea din România

Marko Dugandzic, în timpul unui meci pentru Rapid / Hepta

A apărut mesajul emoţionant de despărţire al lui Marko Dugandzic, care a plecat de la Rapid şi va juca în Arabia Saudită împotriva lui Cristiano Ronaldo, Benzema şi Neymar. Golgheterul de sezonul trecut al Ligii 1 şi-a luat adio de la fanii giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul croat în vârstă de 29 de ani ani va juca la Al-Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi. Va avea un salariu cu mult peste cel pe care îl primea în Liga 1.

Mesajul emoţionant de despărţire al lui Marko Dugandzic

După ce a ajuns la un acord cu şeicii, Dugandzic a transmis un mesaj pe contul său de Instagram.

Dragii mei rapidiști, am ajuns la finalul unei etape minunate la acest club care va rămâne pentru totdeauna o amintire placută în inima mea. M-ați susținut necondiționat încă de la primul meu meci aici, pe Giulești, și pentru asta, VĂ MULȚUMESC!

Sunt onorat că am jucat la clubul cu cei mai fantastici suporteri din România. Vreau să mulțumesc, de asemenea, tuturor jucătorilor, staff-ului și oamenilor din club pentru că au contribuit la ascensiunea mea fotbalistică și umana. Aveti un fan in plus pe toata viață. Vă doresc toate cele bune„, a scris Dugandzic pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Marko Dugandžić (@m.dugandzic)

Marko Dugandzic este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2,5 milioane de euro. Echipa giuleşteană primeşte 2 milioane de euro de la arabi. Va face un profit considerabil, după ce l-a cumpărat pe Dugandzic de la CFR Cluj pentru doar 175.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Dugandzic a marcat 22 de goluri sezonul trecut în Liga 1, fiind golgheterul campionatului. Pe locul 2 în clasamentul golgheterilor s-a clasat Andrea Compagno de la FCSB, cu 20 de goluri. Era pe primul loc în topul celor mai buni marcatori şi în actuala ediţie de campionat. Reuşise şase goluri, tot atâtea câte are şi Aurelian Chiţu la FC U Craiova 1948.

Dan Șucu a dezvăluit salariul lui Marko Dugandzic de la Al-Tai

Acționarul majoritar de la Rapid, Dan Șucu, a vorbit despre plecarea lui Marko Dugandzic. Acesta a menționat faptul că și-ar fi dorit ca atacantul să rămână în Giulești. Totuși, a dezvăluit și suma pe care o va încasa Duganzdic în Arabia Saudită, menționând faptul că nu ar fi putut să refuze mutarea, având în vedere salariul pregătit de către cei de la Al-Tai.

Dacă ar fi după mine ar trebui să rămână toți. Nu aș vrea să plece niciodată, niciun jucător, dar asta sigur nu se poate. Băiatul pleacă, din câte știu câștigă două milioane și jumătate (n.r. de euro), în doi ani de zile, e greu să îi spui nu.

Nu cred că ar fi fost același Marko după ce l-am fi refuzat”, a spus Dan Șucu, în exclusivitate pentru AS.ro.

În momentul de față, noua echipă a lui Marko Dugandzic ocupă locul al 11-lea în campionatul Arabiei Saudite, cu 6 puncte obținute după primele 6 meciuri. Pentru cei de la Al-Tai, următorul meci va fi împotriva celor de la Al-Hazem, pe 16 septembrie, de la ora 18:00.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și