Închide meniul

Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre! Legenda „câinilor”, la primul meci de acasă ca antrenor secund al lui Dinamo!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2024, 23:35

Reclamă
Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre! Legenda „câinilor, la primul meci de acasă ca antrenor secund al lui Dinamo!

Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre!

Zeljko Kopic şi Florentin Petre / Profimedia Images

Florentin Petre a revenit la Dinamo, ca antrenor secund, în acest sezon. Iată mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentin Petre a devenit secund al lui Kopic în această vară. El a fost pe bancă şi la primul meci al sezonului, pierdut în deplasare de Dinamo cu CFR Cluj. „Câinii” au condus cu 2-0 în partida cu ardelenii, dar au pierdut cu 3-2, golul decisiv al meciului fiind marcat de Tachtsidis în minutul 90+3.

Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre! Legenda „câinilor”, la primul meci de acasă ca antrenor secund al lui Dinamo!

Bine ai revenit, Florentin Petre”, i-a transmis galeria lui Dinamo legendei „câinilor”.

Bannerul afişat de fanii "câinilor" / Antena Sport
Bannerul afişat de fanii „câinilor” / Antena Sport

Florentin Petre (48 de ani) obţinuse promovarea cu Unirea Ungheni în Liga a 2-a, dar a ales să revină la Dinamo, ca antrenor secund.

Crescut la Dinamo, Florentin Petre a evoluat pentru echipa de seniori a clubului în perioada 1994 – 2006. Florentin Petre a adunat 259 de meciuri în tricoul lui Dinamo, marcând 43 de goluri pentru „câini”.

Reclamă
Reclamă 4

Florentin Petre a cucerit două eventuri cu Dinamo, în 2000 şi în 2004. El a fost în lotul României la EURO 2000 şi EURO 2008. În afară de Dinamo, a mai evoluat la ȚSKA Sofia, FC Ahmat Groznîi şi Victoria Brăneşti. 

În 2015 a fost antrenor secund la Dinamo 2. A fost antrenor principal la Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila, Ceahlăul şi Unirea Ungheni.

Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo!

Zeljko Kopic a spus care este motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să devină antrenor secund la Dinamo.

Reclamă

Nu numai că Florentin Petre este o legendă a „câinilor”, dar Kopic crede că acesta ar putea avea un impact major asupra jucătorilor români de la Dinamo.

”Am avut discuții cu Florentin Petre, știu că a fost un jucător important pentru Dinamo. Ca antrenor, are ambiții mari, are o vârstă foarte bună pentru această meserie. Am simțit că energia sa poate să fie benefică jucătorilor, în special românilor din echipă. Nu este vorba doar de statutul de legendă, ci despre ce poate fiecare persoană să aducă în acest moment”, declara Zeljko Kopic pentru digisport.ro.

”A fost o discuție după ce am făcut analiza sezonului trecut. Am decis ca anul acesta să schimbăm ceva pentru antrenorul principal (n.r. Zeljko Kopic) pentru că performanțele nu au fost cele dorite. Este o parte foarte importantă a grupului.

Noi l-am dorit pentru spirit, pentru ce poate transmite jucătorilor tineri, este un element foarte important în echilibrul acestui mediu în care tinerii jucători vin la Dinamo pentru a face performanță. În momentul în care va fi cu noi, va avea un cuvânt important”, declara anterior administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, pentru sursa citată.

„Din nou acasă!” Cum a fost prezentat Florentin Petre ca noul antrenor secund al „câinilor”

Florentin Petre revine la Dinamo după aproape 9 ani de carieră în antrenorat.

Micuț, 1.66 m, dar imens ca jucător, Florentin Petre este creația Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului nostru și reprezentantul unui spirit de dinamovist din ce în ce mai greu de găsit în lumea de astăzi.

A promovat în urmă cu câteva zile în Liga 2, ca antrenor principal al Unirii Ungheni.

Le-a mulțumit mureșenilor și, fără să stea pe gânduri, a acceptat propunerea de a face parte din staff-ul tehnic al echipei noastre, ca antrenor secund al lui Željko Kopić.

Un model pentru toate generațiile de dinamoviști, atât în teren, cât și pe bancă, Florentin Petre înseamnă loialitate, respect și mentalitate de învingător, valori uitate în fotbalul nostru de zi cu zi”, a fost mesajul cu care Dinamo l-a prezentat oficial pe Florentin Petre.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 22 iul.

Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid

23:33

Liviu Ciobotariu, aproape să revină în Liga 1! Echipa care îl doreşte, după două etape din noul sezon

23:00

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon! Decarul „câinilor”, de neoprit

22:55

Dinamo – Petrolul 4-1. „Câinii” au făcut spectacol şi au obţinut prima victorie a sezonului!

22:33

Christina Assi şi Dylan Collins, jurnalişti răniţi în Liban, au purtat duminică torţa olimpică

22:27

Hakim Abdallah a marcat din nou şi e „pe val” la Dinamo! Execuţie de vis în derby-ul cu Petrolul

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 4 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY
Citește și