Închide meniul

Mesajul incredibil pe care i l-a trimis Constantin Budescu lui Ilie Dumitrescu, după imaginile devenite virale cu ”magicianul” Petrolului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2023, 8:32

Mesajul incredibil pe care i l-a trimis Constantin Budescu lui Ilie Dumitrescu, după imaginile devenite virale cu starul Petrolului, a fost dezvăluit chiar de fostul mare internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei Petrolul – Universitate Craiova 0-1, după schimbul de tricouri cu Andrei Ivan, Budescu a rămas cu o bluză mulată pe el, ceea ce nu l-a avantajat deloc și l-a făcut pe comentatorul partidei, Bogdan Cosmescu, să spună că ”nu ar trebui să i se permită să joace fotbal”.

Mesajul incredibil pe care i l-a trimis Constantin Budescu lui Ilie Dumitrescu

După ce imaginile cu Budescu au fost studiate de mai mulți analiști sportivi, jucătorul i-a scris un mesaj lui Ilie Dumitrescu, în care susține că ”nu-l avantajează maleta” după schimbul de tricouri cu Ivan.

”Mesajul lui Budescu a fost extrem de interesant, e mai complex. Acceptă că există o problemă la greutate. Mi-a zis «E vina lui Ivan, Mister, că am făcut schimb de tricouri și nu mă avantajează maleta». A recunoscut, a spus că va face un efort ca să revină în formă”, a spus Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Constantin Budescu a anunţat că Darius Olaru îl împresionează cel mai mult dintre jucătorii din Liga 1

Pe de altă parte, cu câteva zile în urmă, Budescu l-a desemnat pe Darius Olaru ca fiind cel mai bun jucător din Liga 1. Olaru e cotat la 5.3 milioane de euro şi Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat recent o ofertă de 5 milioane de euro pentru jucătorul din linia mediană. Motivul a fost reprezentat şi de şansele mari pe care roş-albaştrii le au la câştigarea titlului.

Reclamă

„FCSB este una dintre cele mai puternice echipe, dar o să le fie destul greu pentru că Viitorul (n.r. – Farul Constanța) joacă foarte bine, CFR-ul la fel. Cred că va fi cel mai echilibrat play-off. Pot spune că FCSB e cam cea mai puternică echipă.

Sunt jucători foarte buni, i-am avut și colegi, îi cunosc. Sunt jucători de valoare, au dovedit asta, au o forță ofensivă destul de mare și asta s-a văzut și aseară. Cu siguranță au valoare. Dacă sunt la FCSB au valoare și au și rezultate.

Se poate spune că Tavi Popescu este cel mai promițător, dar sunt foarte mulți jucători buni de atac la FCSB și au de unde alege și de unde vinde pe viitor. Jucătorul care mă impresionează cel mai mult în SuperLiga este Darius Olaru pentru că aleargă și muncește foarte mult, este și foarte tehnic”, a spus Budescu, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu l-a uimit pe noul antrenor al Petrolului

Constantin Budescu, ajuns la 34 de ani, vrea să scape de kilogramele în plus și, cu câteva săptămâni în urmă, l-a uimit pe antrenorul Petrolului. Florin Pîrvu a vrut să-l scoată de pe teren și acesta a insistat că mai poate juca.

Nu știu când a mai jucat Budescu la intensitatea la care a făcut-o astăzi. Am vrut să-l scot de pe teren și a refuzat. E incredibil. Mă bucur foarte mult. Îmi spunea „mai stau Mister, mai stau Mister”.

Rar întâlnești un jucător cu așa dorință, dar la un moment dat i-a transmis secundului că deja e prea mult. Mai rar așa hotărâre, determinare.

Pe lângă efortul depus, Budescu a reuşit pasa de gol cu numărul 70 în Liga 1. Budescu are şi 77 de goluri marcate în campionatul României.

Recomandări
  • Constantin Budescu are 34 de ani
  • Budescu luptă cu kilogramele

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și