Închide meniul

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali: ”Nu cred că e o mişcare inteligentă pentru FCSB”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2022, 9:39

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali: ”Nu cred că e o mişcare inteligentă pentru FCSB”

Adrian Mutu este antrenorul celor de la Rapid

Adrian Mutu, într-o conferință de presă, la Rapid / Hepta

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali este unul clar: FCSB nu ar trebui să joace pe Giulești eventuala finală cu CFR, pentru câștigarea titlului din Liga 1. Fanii Rapidului nu ar suporta așa umilință și s-ar infiltra printre cei care vor cumpăra bilete pentru duel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susținea că l-a mandatat pe Gheorghe Mustață să vorbească cu șefii galeriei din Giulești, pentru a vedea ce reacție au înainte unei posibile lupte FCSB – CFR, pe noul stadion Rapid. Mustață nici nu a vrut să audă, iar Mutu e de acord cu el.

Mesajul lui Adrian Mutu pentru Gigi Becali: ”Nu cred că e o mişcare inteligentă”

„Nu cred că ar trebui să ne afecteze cine joacă pe stadionul nostru. Spun că el al nostru pentru că se numeşte Rapid Giuleşti, dar el poate fi închiriat oricărei alte echipe pentru că e făcut din bani publici.

Dar nu cred că e o mişcare inteligentă pentru un club ca FCSB să joace exact pe stadionul unde întâmpină rivalitatea cea mai mare. De aceea nu cred că se va întâmpla acest lucru”, a spus Mutu, citat de digisport.ro.

De asemenea, Daniel Niculae susține că varianta FCSB – CFR pe Giulești devine una imposibilă în situația în care Rapid termina pe primul loc al play-out-ului și ar juca barajul pentru Conference League pe teren propriu.

Reclamă

„Ar mai fi meciul de baraj chiar în acel weekend în care cei de la FCSB vor să joace cu CFR. Și atunci am încheia orice discutie. Cu două victorii am juca barajul pe teren propriu. Ar trebui făcute niște hârtii (n.r. ca FCSB să joace și ea pe Giulești) și echipa oaspete trebuie sa fie de acord.

Daca aș avea putere de decizie la FCSB, eu nu aș juca meciul cu titlul pe masă pe terenul unei rivale. Îi înțeleg pe de-o parte, dar cred că dacă era un meci normal de campionat, nu cred că era vreo problemă. E greu să câstige titlul pe un stadion vișiniu. Noi cunoaștem foarte bine suporterii rapidiști și la momente de disperare cred că fiecare și-ar lua bilet și ar susține echipa adversă”, a spus Daniel Niculae, pentru sursa citată.

Gheorghe Mustață nu îi sună pe șefii galeriei Rapidului

Gheorghe Mustață nu îi va suna pe rapidiști pentru a le propune ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace pe Giulești. Ipoteza respectivă a fost lansată de Gigi Becali, dar liderul galeriei FCSB nu vrea să se amestece în discuții.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut și eu declarațiile pe care le-au dat Gigi Corsicanu și Bocciu. Băieții ăștia au gândit normal, așa cum trebuie să gândească doi oameni sănătoși la cap. Așa trebuie să gândească și cei de la CSA, că stadionul ăla nu e făcut din banii lor sau de un patron. E făcut din banii tuturor românilor.

În schimb, ați văzut că Bocciu și Gigi Corsicanu realizează că stadionul nu este al Rapidului, este făcut din banii statului. Însă, cu toate acestea Gigi Corsicanu v-a zis bine când a spus că noi nu putem să mergem acolo la ei în Giulești. E ca și cum am juca noi în Ghencea și ar veni ei acolo.

Gigi Corsicanu știe foate bine care este rivalitatea dintre galeriile noastre, iar noi nu avem cum să mergem la ei acolo. Gigi Corsicanu a zis corect și când v-a spus că știe că eu nu îl voi suna, iar eu așa voi face.

Nu îi voi suna pe băieții de la Rapid niciodată pe acest subiect, deoarece nu este cazul. Casa noastră este în Ghencea, acolo noi am crescut și acolo ne dorim să jucăm. Dar, dacă nu se poate, atunci acest meci cred că mai mult ca sigur o să se joace la Buzău”, a spus Mustaţă, citat de prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și