Închide meniul

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău! Anunţul făcut de Gheorghe Mustaţă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 mai 2022, 13:34

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău! Anunţul făcut de Gheorghe Mustaţă

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci al celor de la FCSB

Hepta

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău. Anunţul a fost făcut de liderul galeriei roş-albaştrilor, Gheorghe Mustaţă. Acesta susţine că nu i-a trecut prin cap să îi sune pe şefii suporterilor giuleşteni, pentru ca duelul să se joace pe noua arenă a Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am văzut și eu declarațiile pe care le-au dat Gigi Corsicanu și Bocciu. Băieții ăștia au gândit normal, așa cum trebuie să gândească doi oameni sănătoși la cap. Așa trebuie să gândească și cei de la CSA, că stadionul ăla nu e făcut din banii lor sau de un patron. E făcut din banii tuturor românilor.

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău

În schimb, ați văzut că Bocciu și Gigi Corsicanu realizează că stadionul nu este al Rapidului, este făcut din banii statului. Însă, cu toate acestea Gigi Corsicanu v-a zis bine când a spus că noi nu putem să mergem acolo la ei în Giulești. E ca și cum am juca noi în Ghencea și ar veni ei acolo.

Gigi Corsicanu știe foate bine care este rivalitatea dintre galeriile noastre, iar noi nu avem cum să mergem la ei acolo. Gigi Corsicanu a zis corect și când v-a spus că știe că eu nu îl voi suna, iar eu așa voi face.

Nu îi voi suna pe băieții de la Rapid niciodată pe acest subiect, deoarece nu este cazul. Casa noastră este în Ghencea, acolo noi am crescut și acolo ne dorim să jucăm. Dar, dacă nu se poate, atunci acest meci cred că mai mult ca sigur o să se joace la Buzău”, a spus Mustaţă, citat de prosport.ro.

Reclamă

Reacția liderului galeriei Rapidului, după ce Gigi Becali a făcut propunerea „FCSB – CFR Cluj în Giulești”

Gigi Becali i-a propus lui Mustaţă să îi sune pe şefii galeriei Rapidului, dar acesta nu a vrut să audă. Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene, a spus că fanii alb-vișinii nu se pot opune unui posibil meci între FCSB și CFR Cluj pe noul lor stadion.

„Nu e problema noastră, a galeriei, ce evenimente se desfășoară pe stadionul Giulești, care e construit din bani publici. Treaba noastră e să încurajăm echipa la fiecare meci.

Nu trebuie să mă sune Mustață pe mine. Nu e treaba noastră ce vor Mustață și Gigi. Noi nu ne putem implica într-o asemenea problemă. Există o lege și sunt persoane abilitate care se ocupă cu stadion. Ei nu pot da cu piciorul banilor. Dacă cineva vrea să organizeze un eveniment pe acest stadion, nu e problema noastră. Nu ne interesează.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem galeria Rapidului și datoria noastră este să susținem echipa la toate evenimentele. Nu e problema noastră cine vrea să joace pe Giulești. Nu ne putem opune.

E un stadion făcut din bani publici și poate să joace oricine. Asta ar trebui să înțeleagă și cei de la CSA Steaua. Stadionul trebuie întreținut și pentru asta e nevoie de bani. Iar pentru bani e nevoie să se organizeze evenimente.”, a spus Liviu Ungurean, pentru gsp.ro.

FCSB caută în continuare stadion pentru a disputa posibila „finală” pentru titlu cu CFR Cluj, din ultima etapă. Ghencea, Giulești, Arcul de Triumf și Buzău sunt variantele vehiculate în ultima perioadă, ultima fiind cea anunţată acum de Mustaţă.

Recomandări
  • FCSB – CFR Cluj va decide titlul de campioană din acest sezon
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și