Închide meniul

Cătălin Cîrjan, cu gândul la derby-urile cu Dinamo, după ce a semnat cu Rapid: „Abia aștept să joc!” Mesaj pentru Adrian Mutu

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 10:33

Reclamă
Cătălin Cîrjan, cu gândul la derby-urile cu Dinamo, după ce a semnat cu Rapid: Abia aștept să joc!” Mesaj pentru Adrian Mutu

Cătălin Cîrjan, mesaj clar după ce a debutat la Rapid

Cătălin Cîrjan, în timpul unui interviu

Cătălin Cîrjan este deja cu gândul la derby-urile cu Dinamo, după ce a semnat cu Rapid. Mijlocașul a dezvăluit că va încerca să-i ajute pe giuleșteni cât mai mult, în următorul sezon, vorbind de asemenea și despre sărbătoarea centenarului de la clubul vișiniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidiștii au plecat în cantonament, la o zi după ce au fost prezenți în Giulești la sărbătoarea centenarului. Trupa lui Adrian Mutu va face stagiul de pregătire în Slovacia.

Cătălin Cîrjan, cu gândul la derby-urile cu Dinamo după ce a semnat cu Rapid

Cătălin Cîrjan s-a declarat nerăbdător, înaintea derby-urilor cu Dinamo din următorul sezon de Liga 1. Rapidiștii s-au întâlnit cu rivalii din Ștefan cel Mare la aeroport, „câinii” plecând și ei de asemenea în cantonament.

Cîrjan, împrumutat de Rapid pentru un sezon de la Arsenal, a declarat că nu simte nicio presiune, declarând că a fost foarte bine primit de jucători în vestiarul Rapidului.

De asemenea, mijlocașul de 20 de ani a declarat că își dorește titlul alături de giuleșteni, mărturisind totodată, că cei de la Arsenal i-au vorbit la superlativ despre Adrian Mutu.

Reclamă

„Toate derby-urile sunt frumoase. De-abia aștept să joc, sunt sigur că va fi un stadion plin, o atmosferă frumoasă, și abia aștept să o batem (n.r. – pe Dinamo)!

Nu există presiune, nu există emoții. M-am apucat de fotbal de plăcere, ăsta e visul meu. Mi-am cunoscut colegii, m-au primit foarte bine. E un grup unit și abia aștept să încep sezonul cu ei. Toți sunt niște băieți extraordinari și încerc să învăț ce pot de la fiecare.

Ieri (n.r. – de centenar) a fost o zi specială, n-am trăit niciodată așa ceva. Abia aștept să aud fanii la primul nostru meci.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă gândesc foarte mult la obiectivele mele personale. O să dau tot ce am mai bun pe teren și sper să câștigăm titlul. Vreau să demonstrez pe teren ce pot.

Chiar și cei de la Arsenal mi-au spus de domnul Mutu că a fost o legendă. Sper să ajung și eu la nivelul dânsului”, a declarat Cătălin Cîrjan, la aeroport, la plecarea în cantonament.

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat la Rapid

Victor Angelescu avut o primă reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial la Rapid. Acţionarul minoritar de la Rapid a spus că o lună şi jumătate a negociat pentru transferul lui Cîrjan.

„Am lucrat de vreo o lună și jumătate încoace la transfer. Sincer, a fost cel mai greu transfer de realizat, negocierile au durat foarte mult timp. Cu jucătorul și cu impresarul am avut discuții foarte bune, au ținut mult negocierile cu Arsenal, cum îi dau drumul, care sunt clauzele, etc.

Foarte important, am ținut foarte mult să avem o clauză de cumpărare, până la urmă s-a trecut o sumă în contract. E o sumă importantă, dar pe care am putea s-o plătim. Tocmai asta a făcut negocierile un pic mai lungi.

În principal, am vrut să obținem un împrumut cu opțiune de cumpărare. E peste un milion de euro, da. Nu pot să vă spun, e confidențial, e o sumă corectă. Normal că acum și el trebuie să arate că merită această sumă, noi îi vom oferi șansa.

Nu e adevărat, sunt multe clauze, dar nu e nimic obligatoriu (n.r. legat de numărul minutelor pe teren). Sunt mai multe clauze legate de bani, dacă îl pot aduce înapoi mai devreme. Pentru împrumut nu am plătit nimic, iar noi vom suporta salariul”, a spus Angelescu la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și