Închide meniul

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo, după ce a debutat la FCSB: „Dacă mi-au dat jos tricoul…”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2023, 18:29

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo, după ce a debutat la FCSB: „Dacă mi-au dat jos tricoul…

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo, după ce a debutat la FCSB

Deian Sorescu, în timpul partidei CS Mioveni - Dinamo, 2-1 / captură Digi Sport

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo nu s-a lăsat mult aşteptat. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost împrumutat de Rakow la FCSB până la vară. Gigi Becali are şi opţiunea de a-l transfera definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost titular în primul amical din 2023 pentru vicecampioana României, FCSB – Pogon, scor 0-2. La finalul partidei, noul jucător al roş-albaştrilor a oferit declaraţii în faţa jurnaliştilor.

Mesajul lui Deian Sorescu pentru fanii lui Dinamo

Sorescu nu a uitat de perioada petrecută la Dinamo, dar şi de modul în care a fost înlăturat de fanii „câinilor”. Aceştia l-au dezbrăcat de tricou.

(Reporter: A contat în decizia ta şi acel moment de la Mioveni, când te-au dezbrăcat suporterii lui Dinamo?) Clar, da! A contat foarte mult, acolo a fost ultimul meu meci în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi l-au dat jos, înseamnă că nu am meritat să-l port.

Da, cu siguranţă (n.r. dacă va conta în viitorul său că a jucat la Dinamo). Mă aştept la multe gânduri bune, între ghilimele. Dar nu avem ce face, e viaţa de fotbalist, îmi asum şi v-am spus. Acum sunt la FCSB şi voi lupta la această echipă.

Reclamă

(Reporter: Ai vorbit cu cei din galeria lui FCSB?) Da, am vorbit. M-au încurajat, au spus că sunt alături de mine şi că mă primesc cu braţele deschise şi că trebuie să luptăm pentru echipa asta„, a declarat Deian Sorescu după amicalul din Antalya.

La finalul partidei CS Mioveni – Dinamo, 2-1, din decembrie 2021, Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de mai mulți suporteri furioși ai „câinilor”.Sorescu a fost transferat de Rakow Czestochowa, în ianuarie 2022, de la Dinamo, pentru 800.000 de euro.

Deian Sorescu, susţinut de foştii coechipieri de la Dinamo

Sorescu a fost încurajat chiar de foştii coechipieri. Vali Lazăr de-abia aştepta să-l vadă pe prietenul Sorescu în tricoul lui FCSB. Asigură că nu se pune problema unei trădări, chiar dacă a ajuns la marea rivală a lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbim de trădări? E al nu ştiu câtelea jucător care se duce. Dacă el nu avea un mediu bun la Rakov şi a decis să vină aici, a luat cea mai bună decizie pentru el.

Este un jucător care la Dinamo, în viitorul apropiat, nu se putea întoarce pentru că nivelul şi bugetul salarial nu îi permit asta. Speră să facă faţă pentru că e prietenul meu şi mă bucur pentru el. Şi de la FCSB are o rampă de lansare mai bună decât avea la Rakow„, a declarat Vali Lazăr pentru Antena Sport.

Şi Vali Lazăr putea semna cu marea rivală a „câinilor”. A fost dorit de Gigi Becali la FCSB chiar în perioada în care îmbrăca tricoul lui Dinamo.

(Reporter: Tu ai avut oferte de la FCSB? Ai fi acceptat?) Am avut în perioada de la Dinamo şi nu au fost decât nişte tatonări şi o sumă de transfer. Apoi a picat noaptea. Mă duceam şi eu atunci„, a mai spus fostul jucător al grupării din Ştefan cel Mare.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și