Închide meniul

Mesajul lui Gabi Balint pentru Constantin Budescu, după ce acesta a semnat cu Farul Constanța: „Să-și facă o dietă”

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2023, 22:16

Reclamă
Mesajul lui Gabi Balint pentru Constantin Budescu, după ce acesta a semnat cu Farul Constanța: Să-și facă o dietă”

Gabi Balint a "distrus" doi jucători

Gabi Balint este legenda Stelei / Captură As.ro

Mesajul lui Gabi Balint pentru Constantin Budescu, după ce acesta a semnat cu Farul Constanța. Fostul fotbalist a vorbit despre mutarea lui „Budi” la campioana României și i-a dat un sfat fostului mijlocaș de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a ajuns la Farul Constanța după ce s-a despărțit de Petrolul Ploiești. Astfel, Gică Hagi i-a îndeplinit dorința lui Denis Alibec, care a declarat că s-ar bucura să fie din nou coleg cu mijlocașul. Cei doi au mai jucat împreună la Astra Giurgiu și la FCSB.

Mesajul lui Gabi Balint pentru Constantin Budescu, după ce acesta a semnat cu Farul Constanța: „Poate să se enerveze”

Gabi Balint i-a transmis un sfat lui Constantin Budescu, după ce acesta s-a alăturat campioanei României. Fostul jucător este de părere că mijlocașul ar trebui să slăbeească pentru a juca la capacitate maximă. Totuși, fostul internațional a menționat că Budescu nu ar crea probleme la Farul, deoarece îl respectă prea mult pe Gică Hagi.

„Eu înțeleg, îl dorea de mult timp pe Budescu, e unul dintre preferații lui. Singur, cum l-am văzut pe Budescu la Petrolul, cum arată din punct de vedere sportiv, ca greutate, cât aleargă… Eu îl simpatizez. Poate să se enerveze, eu îmi spun părerea. Din punct de vedere sportiv, trebuie să tragă tare. Trebuie să pună osul la treabă dacă vrea să-i demonstreze lui Hagi.

L-a transferat ca să fie număr 10, Hagi e sensibil la numărul acesta. L-a dorit de ani de zile, dar anii au trecut. Nu mi-a plăcut cum l-am văzut la începutul campionatului, are de tras. Cu Alibec i-a ieșit. Budescu a făcut un cuplu foarte bun cu el. Depinde numai de Budescu. Eu cred că el mai poate, dar trebuie să se ambiționeze. Are personalitate multă.

Reclamă

Eu nu cred, o spun din capul locului (n.r. un posibil conflict între Budescu și Hagi). În primul rând, Budescu are un mare respect pentru Hagi și, chiar dacă ar fi vorba de un conflict, nu apucă să se întâmple. Nu asta e problema care mă face să fiu negativist în ceea ce privește transferul. Eu sper ca el să-și dea seama că are o vârstă, să tragă de el. Mai poate juca fotbal la nivelul acesta. Să-și facă o dietă, să se pregătească. Budescu are tehnică, jos pălăria! Dar trebuie să și alerge, nu mai există decarul pentru care aleargă echipa”, a spus Gabi Balint, pentru digisport.ro.

Constantin Budescu a semnat cu Farul din postura de jucător liber de contract. În cariera sa a mai jucat pentru Unirea Urziceni, Petrolul, Astra, DL Yifang, FCSB, Al-Shabab, Damac și Voluntari. În prezent, fotbalistul de 34 de ani este cotat la 450.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Farul – Flora Tallinn, în turul 3 preliminar din Conference League

Campioana României s-a impus în prima manşă cu Urartu cu 3-2. Returul a fost unul încins, mai ales că armenii au condus cu 2-0 şi era calificaţi. Echipa lui Hagi a revenit prin golurile lui Dragoş Nedelcu şi dubla lui Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Farul o va întâlni în al treilea tur preliminar din Conference Leaguepe cea mai titrată echipă din Estonia.Flora Tallinn are în palmares numai puţin de 14 titluri de campioană.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și