Închide meniul

Mesajul lui Mihai Pintilii pentru fanii FCSB, înainte de debutul în play-off

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2023, 9:23

Mesajul lui Mihai Pintilii pentru fanii FCSB, înainte de debutul în play-off a venit prin intermediul lui Gheorghe Mustață, care a filmat un clip cu antrenorul roș-albaștrilor pentru rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova e sâmbătă, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro, în prima etapă din play-off. După înjumătățirea punctelor, FCSB se află la trei lungimi de liderul Farul, având și dezavantajul rotunjirii punctelor.

Mesajul lui Mihai Pintilii pentru fanii FCSB

”Vreau să fiți alături de noi sâmbătă, indiferent de situație. Suporterii din diaspora să aibă încredere în noi că vom da totul să câștigăm campionatul”, a spus Pintilii.

Pinti a avut sprijinul ultrașilor din Peluza Nord de la numirea ca antrenor la FCSB și lucrurile nu se vor schimba nici pentru meciul cu Universitatea Craiova. ”Vom fi acolo alături de voi”, e mesajul liderului Mustață.

FCSB nu îi caută înlocuitor lui Leo Strizu

Delegatul Mihai Pintilii este cel care pregătește echipa în prezent, însă nu are voie să dea indicații de pe margine, deoarece nu deține licența necesară.

Reclamă

Chiar dacă fanii FCSB-ului se așteptau ca Gigi Becali să caute intens un urmaș pentru Leo Strizu, care să îndeplinească rolul de antrenor în acte, se pare că latifundiarul din Pipera are alte planuri.

Astfel, FCSB ar urma exemplul celor de la Reims. Nici echipa franceză nu are antrenor cu licență PRO și preferă să fie taxată de Federație în loc să caute un tehnician cu acte în regulă.

„E foarte complicat să vă spun (n.r. – dacă FCSB va avea antrenor în următoarea perioadă). Noi antrenor avem acum. Dacă lumea nu înțelege că, de când a venit Pintilii, cu staff-ul pe care îl conduce, cu Thomas Neubert, Filip, Ovidiu Petre și Marius Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Cine nu vede că echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani înseamnă că nu înțelege rolul lui. Noi suntem antrenați de Mihai Pintilii și echipa joacă.

Mihai Stoica, anunț categoric despre postul de antrenor de la FCSB

Pintilii o să aibă dreptul. O să plătim exact cum plătesc cei de la Reims în Franța. La fiecare meci, amendă pentru că nu au antrenor cu licență.

În Franța, există un antrenor, William Still, care nu are licență și care de șase luni e neînvins. Pentru că e bun. Așa e situația și la noi”, a declarat Mihai Stoica, în cadrul unui live, pe TikTok.

Mihai Pintilii a primit 4 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină a FRF pentru că a dat indicații de pe banca tehnică. În plus, delegatul FCSB-ului a fost sancționat și cu 6.800 de lei.

  • FCSB – Universitatea Craiova, meci din prima etapă a play-off-ului, are loc sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

 

Recomandări
  • Mesajul lui Mihai Pintilii pentru fanii FCSB
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și