Închide meniul

Ce i-a spus Sorin Cârţu lui Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty în Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2023, 8:52

Ce i-a spus Sorin Cârţu lui Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty în Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Andrei Ivan a reuşit o dublă de senzaţie

Profimedia

S-a aflat care a fost mesajul pe care Sorin Cârţu i l-a transmis lui Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat uluitor un penalty în derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-2. Preşedintele oltenilor susţine că a mers in vestiarul trupei lui Eugen Neagoe, şi a purtat o scurtă discuţie cu vârful echipei, care a fost vizibil supărat după finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a ratat un penalty pentru Universitatea Craiova, în derby-ul cu FCSB. La scorul de 1-0 pentru roş-albaştrii, atacantul a avut şansa de a egala şi de a relansa, totodată, partida, însă execuţia sa de la punctul cu var a fost una lamentabilă.

Mesajul lui Sorin Cârţu pentru Andrei Ivan, după ce atacantul a ratat un penalty în Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Sorin Cârţu nu l-a criticat pe Andrei Ivan, după ratarea cu FCSB. Preşedintele oltenilor susţine că şi alţi jucători, „mult mai mari”, au avut ratări de la punctul cu var, în meciuri mult mai tensionate. Cu toate acestea, Cârţu a mărturisit că duelul cu roş-albaştrii era extrem de important pentru Universitatea Craiova, care avea ca obiectiv clasarea pe un loc de podium.

De asemenea, oficialul din Bănie a mai punctat că înfrângerea suferită de trupa lui Eugen Neagoe este una nemeritată, fiind de părere că FCSB a ajuns o singură dată în careul oltenilor, în prima repriză, atunci când de altfel a şi deschis scorul, prin Andrea Compagno.

„Este o înfrângere nemeritată, la cum s-au desfășurat ostilitățile în teren. Am intrat în dezavantaj la pauză, după ce adversarul a ajuns o dată în careu, la acel corner.

Reclamă

Meciurile de tipul ăsta se pierd la niște detalii. Din păcate, în această seară nu am stat atât de bine. Am avut și ghinion mare. În loc de 1-1, s-a făcut 2-0. Absolut totul a fost în favoarea lor.

Din păcate, așa cum a fost acum 40 de ani, când am avut semifinala cu Benfica, s-a terminat tot cu o supărare, la fel de mare. Aș vrea să mulțumesc pentru atenția care ni se dă, pentru Craiova Maxima. Am primit dragostea pe care o primeam și acum 40 de ani. Mulțumim pentru tot ce ni s-a oferit în seara asta!

Nu este totul pierdut, sunt șanse mici la cupele europene, dar echipa nu are voie să cedeze. Mai sunt patru meciuri, echipa e capabilă și să facă lucruri extraordinare.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit puțin în vestiar cu Ivan. Se întâmplă, au ratat penalty fotbaliști mari, în momente mult mai tensionate, mai importante decât a fost această partidă. Sigur, era o partidă foarte importantă pentru starea noastră de spirit, pentru tot ce urma, pentru strategia următoare. Nu e Ivan primul care ratează. Au fost fotbaliști mult mai tari decât el care au ratat penalty-uri.

Cine din clubul nostru nu își dorește campionatul? Echipă, patron, toată lumea își dorește campionatul și întotdeauna pornim în campania anului respectiv cu gândul ăsta. Să oferi toate condițiile, dar este și reacția adversarului. Cum a fost și astă seară, te lovești și de ceva care e greu de antrenat și de prevăzut: norocul, șansa”, a declarat Sorin Cârţu, la finalul partidei.

Eugen Neagoe, vehement la adresa arbitrajului din Universitatea Craiova – FCSB 1-2

Eugen Neagoe a avut un discurs vehement la adresa arbitrajului din Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Antrenorul oltenilor a criticat în termeni duri modul în care a fost arbitrat duelul din Bănie.

„Dacă înscria Andrei Ivan din penalty, sunt convins că am fi câștigat meciul. Ei au tras de timp din minutul 50. Acum ar trebui să mai vorbim și alte lucruri, dar chiar este jenant. S-a făcut o campanie FCSB, nici Băsescu nu a avut asemenea campanii.

Compagno trebuia să primească al doilea galben în prima repriză, dar nu a primit nimic. Ăsta este fotbalul, era altul cursul jocului dacă rămânea FCSB în 10 oameni. Noi ne-am creat ocazii, am jucat fotbal, am încercat să câștigăm acest joc, dar din păcate n-am reușit. Am făcut 2 greșeli și am primit acele 2 goluri. Am ieșit din lupta la titlu în acest moment, a declarat Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și