Închide meniul

Mesajul lui Toni Petrea înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă am pierde, șansele la titlu ar scădea!” Ce a spus de duelul cu Laurenţiu Reghecampf

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2022, 11:34

Mesajul lui Toni Petrea înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă am pierde, șansele la titlu ar scădea! Ce a spus de duelul cu Laurenţiu Reghecampf

Toni Petrea este antrenorul FCSB

Toni Petrea, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

  • Toni Petrea, mesaj înainte de Universitatea Craiova – FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mesajul lui Toni Petrea înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Antrneorul roş-albaştrilor le cere jucătorilor să fie concentraţi pentru a obţine un rezultat bun în infernul de la Craiova. Universitatea Craiova – FCSB se va juca cu casa închisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea se gândeşte şi acum la meciul tur, de pe Arena Naţională, când echipa lui Laurenţiu Reghecampf a câştigat cu 2-0, deşi FCSB a controlat partida.

Mesajul lui Toni Petrea înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă am pierde, şansele ar scădea

Încerc să păstrez un echilibru la echipă, să le dau încredere la antrenamente și la jocurile oficiale. E un sport și lumea vine de plăcere să vadă spectacol și ei trebuie să joace cu zâmbetul pe buze.

Reclamă

Am mai analizat meciul tur și cred că am controlat acel joc dar nu am reușit să câștigăm. Datele problemelor sunt altele și cei de la Craiova sunt acolo sus și vom vedea și rezultatul CFR-ului. Dacă ei vor câștiga, Craiova nu mai are șanse la titlu, dar ei sigur vor să câștige toate meciurile.

Nu vreau să mă gândesc la CFR și trebuie să fim concentrați. Nu cred. Întradevăr, dacă am pierde, șansele la titlu ar scădea, dar mai sunt două meciuri și se poate întâmpla orice. E complicat de spus ce se va întâmpla. Se poate spune că e mai spectaculos însă nu știu dacă e cel mai potrivit sistem, chiar dacă noi am beneficiat de asta și ne-am apropiat de primul loc. Cred că era mai bine cu vechiul sistem”, a spus Toni Petrea înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Toni Petrea, un nou duel cu Laurenţiu Reghecampf

Toni Petrea a vorbit şi despre duelul cu Laurenţiu Reghecampf. Actualul antrenor de la FCSB are o relaţie de prietenie cu Reghecampf, cu care a colaborat mai mulţi ani. Mai mult, cei doi puteau face echipă şi la Craiova, conform lui Mihai Rotaru. Finanţatorul Universităţii Craiova a dezvăluit că Reghe l-a dorit secund la Universitatea Craiova, scrie gsp.ro.

Nu e nicio miză personală. Am lucrat atâta timp, ne cunoaștem, suntem prieteni, mai ținem legătura. Am vorbit acum vreo două luni. Nu s-a pus problema, au fost doar niște discuții. Nu a fost nimic oficial. E normal să trateze competiția corect. Fiecare club are strategia lui și mi se pare normal să tratezi toate meciurile cât mai serios. Chiar dacă CFR va câștiga în seara asta, eu cred că cei de la Craiova vor aborda meciurile la fel”, a mai spus Petrea.

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Antrenorul oltenilor asigură că meciul cu FCSB este cel mai important din acest sezon. În cazul unei victorii, poate continua să spere că va face campioană o echipă din Craiova pentru prima dată după 31 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos. Un egal la CFR – FC Argeş cred că ne-ar mulţumi pe toţi. Am vrea să câştigăm titlul şi meciul de duminică seară, dar nu suntem doar la mâna noastră„, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”