Închide meniul

Mesajul primit de Siyanbonga Ngezana, înainte să semneze cu FCSB: „Învinge-i pentru a-i cuceri!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 13:23

Reclamă
Mesajul primit de Siyanbonga Ngezana, înainte să semneze cu FCSB: „Învinge-i pentru a-i cuceri!

Mesajul primit de Siyanbonga Ngezana, înainte să semneze cu FCSB

Siyabonga Ngezana, în tricoul lui Kaizer Chiefs / ProfiMedia

S-a aflat care a fost mesajul primit de Siyanbonga Ngezana înainte să semneze cu FCSB. Fostul său antrenor i-a transmis câteva cuvinte fundaşului central, care urmează să fie prezentat la gruparea roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce va semna cu FCSB, Siyanbonga Ngezana va bifa prima sa experinţă în Europa, după ce întreaga carieră a evoluat la Kaizer Chiefs, formaţie din Africa de Sud.

Mesajul primit de Siyanbonga Ngezana, înainte să semneze cu FCSB

Fostul antrenor al lui Ngezana de la Kaizer Chiefs i-a transmis un mesaj superb fostului său elev. Tehnicianul i-a urat succes fundaşului central, în noua experinţă din cariera sa.

„Mult noroc.. Rămâi întotdeauna umil și să ai o agresivitate controlată. Muncește și mai mult și fii pregătit pentru noi provocări necunoscute. Îmbrățișează-i, zâmbește cu ei și învinge-i pentru a-i cuceri.

Străduiește-te să nu te întorci prea curând. Străduiește-te să îți scrii propria istorie și să îți îndeplinești obiectivele și visul. Copilul următor se inspiră din tine. Rămâi binecuvântat”, a transmis fostul antrenor al lui Ngezana, pe reţelele de socializare.

Reclamă

În vârstă de 25 de ani, Siyabonga Ngezana a mai evoluat până acum doar la Kaizer Chiefs din Africa de Sud.

Potrivit fanatik.ro, Siyabonga Ngezana va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună. Gigi Becali a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ngezana de la Kaizer Chiefs.

Mihai Stoica, reacţie despre transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Mihai Stoica a avut o reacţie clară despre transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit faptul că fundaşul central se pliază pe cerinţele lui Gigi Becali. MM a mai dezvăluit faptul că singura problemă a FCSB-ului este reprezentată de faptul că sud-africanul nu a mai evoluat până în prezent în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

„Eram în competiţie cu alte cluburi. În perioada asta foarte multi agenţi trimit propuneri, prima dată triez jucătorii care n-au jucat în ultima vreme. Ngezana respectă portretul robot pe care l-a făcut Gigi. Vrea să construiască, nu vrea să câştige dueluri aeriene, când a vrut asta l-am adus pe Tamm, acolo mi-am făcut treaba cu Tamm, nimeni nu are cum să conteste asta. Din toţi, Ngezana a părut fotbalistul care are calitatea asta, viteză foarte bună.

Nu l-am văzut, nu e un nivel foarte slab, e rapid. Am văzut jucători interesanţi. Doar ca e riscat ca nu a jucat în Europa pana la 26 de ani. E diferit faţă de jucătorii pe care i-am avut. Trebuie să obţinem permisul de şedere, nu sunt probleme, doar că durează 2 saptamani până să vină încoace şi i-am zis Vali fă ceva să plece în cantonament. Trebuie neapărat să facă deplasarea cu noi în Olanda. Nu am primit referinţe de la nimeni, nu am discutat cu nimeni.

E un transfer riscant pentru că nu a jucat în Europa, dar se pliază pe ce a vrut Gigi. Este profilul acela de jucător, picior drept. Mie mi-a plăcut. (despre sumă) Plătim bani pe el, dar nu discutăm de sume pentru că e confidenţialitate. Oaidă a costat 950.000, aşa că la Gigi sumele ăstea sunt obişnuite. Florin Vulturar s-a ocupat de acest transfer”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și