Închide meniul

„Mi-am lăsat băiatul plângând!” Dan Şucu, mesaj tulburător după ce Rapid a rămas fără victorie în play-off

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 19:09

Reclamă
„Mi-am lăsat băiatul plângând! Dan Şucu, mesaj tulburător după ce Rapid a rămas fără victorie în play-off

Dan Şucu, mesaj tulburător după ce Rapid a rămas fără victorie în play-off

Dan Şucu, pe stadionul lui Rapid/ Hepta

Dan Şucu a transmis un mesaj tulburător, după ce Rapid a rămas fără victorie în play-off. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a transmis că ziua de sâmbătă, a meciului cu Universitatea Craiova, a fost una „îngrozitor de tristă” pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are un start dezastruos de play-off, după ce a pierdut două meciuri, cu Farul şi Universitatea Craiova. Giuleştenii pot pica chiar pe locul cinci, în cazul în care FCSB va fi învinsă de Farul.

Dan Şucu, mesaj tulburător după ce Rapid a rămas fără victorie în play-off

Dan Şucu a mărturisit că şi fiul său a suferit în ziua meciului cu Universitatea Craiova, deoarece a înregistrat un egal dramatic cu Farul, în Liga de Tineret, puştiul evoluând pentru juniorii celor de la Rapid.

Acţionarul majoritar al giuleştenilor a transmis că fiul său nu şi-a putut stăpâni lacrimile, după rezultatul obţinut cu Farul. Şucu a dezvăluit că a plecat spre Craiova alături de fani, lăsându-şi fiul plângând acasă.

De asemenea, Şucu a mai transmis că nici rezultatul din Bănie nu l-a bucurat, concluzionând că fotbalul „nu a fost bun” cu el sâmbătă.

Reclamă

„Nu a fost o zi tristă, a fost o zi îngrozitor de tristă pentru mine culminând cu tot ceea ce s-a întâmplat la Craiova. Am început ziua prost. La prânz a fost un meci al echipelor la categoria lor de vârstă, unde a evoluat și băiatul meu.

Rapidul a condus cu 2-0 pe Farul aproape tot meciul și au fost egalați pe final. Ultimul gol l-au luat în minutul 94. Băiatul meu a fost extrem de afectat. De aceea, nici nu a vrut să mai meargă cu mine la Craiova.

L-am lăsat acasă plângând și foarte supărat de ce s-a întâmplat cu Farul. El e foarte ambițios și a pus mult la suflet faptul că nu au reușit să o bată pe Farul și că au fost egalați în minutul 94.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am lăsat băiatul acasă în lacrimi și am plecat cu inima strânsă spre Craiova. Acolo am avut parte de o nouă surpriză neplăcută. Fotbalul nu a fost bun cu mine sâmbătă. Asta este viața și bineînțeles mergem mai departe”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Dan Şucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi

Dan Şucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid a fost învinsă de Universitatea Craiova. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a transmis că nu se pune problema ca până în vară, tehnicianul italian să fie demis. Acesta a oferit declaraţii şi despre şansele ca Dan Petrescu să ajungă în Giuleşti, la finalul sezonului.

„Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia sa mai are contract anul acesta şi încă un an, totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis.

Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și