Închide meniul

Dan Şucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi! Anunţ ferm despre şansele ca Dan Petrescu să vină în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 18:06

Reclamă
Dan Şucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi! Anunţ ferm despre şansele ca Dan Petrescu să vină în Giuleşti

Dan Şucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi

Dan Şucu, Cristiano Bergodi şi Dan Petrescu/ Colaj Profimedia

Dan Şucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid a fost învinsă de Universitatea Craiova. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a transmis că nu se pune problema ca până în vară, tehnicianul italian să fie demis. Acesta a oferit declaraţii şi despre şansele ca Dan Petrescu să ajungă în Giuleşti, la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a condus-o pe Universitatea Craiova cu 1-0, însă au pierdut dramatic partida. Oltenii au reuşit să marcheze de două ori, în inferioritate numerică.

Dan Şucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi, după ce Rapid fost învinsă de Universitatea Craiova

Dan Şucu a pus capăt speculaţiilor privind viitorul lui Cristiano Bergodi. Acţionarul de la Rapid a transmis că obiectivul antrenorului este de a clasa echipa pe un loc care duce în preliminariile competiţiilor europene.

De asemenea, Şucu a transmis că viitorul antrenorului depinde de rezultatele pe care acesta le va înregistra pe banca Rapidului, mărturisind că oltenii le-au predat o lecţie de viaţă giuleştenilor.

Dan Şucu a mai transmis clar că nu a discutat cu niciun alt tehnician, care să-i ia locul lui Cristiano Bergodi, mărturisind că nici Dan Petrescu nu a fost pe lista sa.

Reclamă

„Cristiano Bergodi este până în vară antrenorul Rapidului. Domnia sa mai are contract anul acesta şi încă un an, totul depinde de performanţele pe care le va obţine în finalul acestui sezon.

Până în vară, Cristiano Bergodi va rămâne pe banca echipei. Obiectivul său este calificarea în cupele europene, obiectiv în care Rapidul încă se află. Nu s-a pus în niciun moment, începând de aseară, după lecţia de viaţă pe care am primit-o la Craiova, să fie Bergodi demis.

Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţin cu Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Este un profesionist pe care îl respectăm, dar nu este nimic adevărat în ceea ce-l priveşte pe domnia sa. Cristiano Bergodi, aşa cum nu a fost semi-zeu când a bătut FCSB cu 4-0, nici acum nu putem să spunem că e Mefisto.

Dan Şucu: „Dacă ratăm cupele europene, Bergodi poate să-şi facă probleme legate de viitorul lui!”

Doar dacă ratăm cupele europene, atunci Cristiano Bergodi poate să îşi facă probleme privind viitorul său la Rapid. În acest moment, luptăm pentru cupele europene, suntem în grafic şi suntem convinşi că împreună cu Cristiano Bergodi vom merge în cupele europene şi ne vom atinge obiectivele.

Vreau să închid definitiv aceste discuţii, Cristiano Bergodi rămâne până în vară antrenorul Rapidului şi suntem ferm convinşi că până la final totul se va sfârşi cu un mare happy end pentru noi şi frumoasa familie a Rapidului.

Sunt momente grele, sunt momente în care suntem descumpăniţi, dar noi rămânem uniţi. Iar când spun că noi rămânem uniţi, mă refer la toată lumea, inclusiv la antrenorul nostru, Cristiano Bergodi”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Ironie devastatoare pentru Dan Şucu după dezastrul de la Craiova

Sorin Cârţu a lansat o ironie devastatoare pentru Dan Şucu după dezastrul de la Craiova. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova l-a ironizat pe Şucu după ce au apărut imagini în care lua masa alături de fani.

Prezenţa lui Şucu a fost de marketing. A vrut el să încurajeze Rapidul, galeria, să îi legitimeze ca importanţă. O treabă frumoasă ce a făcut, ce pot spune, dar se pare că nu i-a priit parizerul, asta e.

Să mai încerce, să fie consecvent, să fie la meciuri acolo sau poate schimbă, încearcă cu salam, că parizerul e mâncarea săracului”, a spus Sorin Cârţu la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și