Închide meniul

„Mi-aş dori să fiu ca Săpunaru!” Alexandru Mitriţă, mesaj surprinzător despre căpitanul de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 20:48

Reclamă
„Mi-aş dori să fiu ca Săpunaru! Alexandru Mitriţă, mesaj surprinzător despre căpitanul de la Rapid

"Mi-aş dori să fiu ca Săpunaru!" Alexandru Mitriţă, mesaj surprinzător despre căpitanul de la Rapid

Alexandru Mitriţă şi Cristi Săpunaru/ Colaj Profimedia

Alexandru Mitriţă a transmis un mesaj surprinzător despre Cristi Săpunaru, căpitanul de la Rapid. Mijlocaşul celor de la Universitatea Craiova a dezvăluit că şi-ar dori să fie la fel de în forma ca şi fundaşul giuleştenilor, atunci când va ajunge la vârsta lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru va împlini 40 de ani în luna aprilie a acestui ani. Fundaşul central a revenit la Rapid în vara lui 2021, fiind căpitanul echipei.

„Mi-aş dori să fiu ca Săpunaru!” Alexandru Mitriţă, mesaj surprinzător despre căpitanul de la Rapid

Alexandru Mitriţă a fost întrebat despre adversarii duri pe care i-a avut în Liga 1. Acesta a răspuns fără să stea pe gânduri şi l-a numit pe Cristi Săpunaru, fiind de părere că fundaşul are o formă fizică foarte bună, deşi are aproape 40 de ani.

Mijlocaşul Universităţii Craiova a mai transmis că şi-ar dori să fie în aceeaşi formă ca a lui Cristi Săpunaru, atunci când va ajunge la 40 de ani.

„(N.r. Un adversar dificil din Liga 1) Săpunaru mi s-a părut un adversar tactic, fizic. Mi-aş dori să fiu ca el la vârsta lui”, a transmis Alexandru Mitriţă, în cadrul unui podcast postat de Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

De asemenea, Mitriţă a oferit declaraţii şi despre revenirea la Universitatea Craiova. Acesta a transmis că simţea nevoia să revină „acasă”, după experienţele din MLS şi Arabia Saudită.

„Din fiecare ţară am avut multe de învăţat. Din Arabia, cultura, fotbalul. În America, o altă viaţă. Experienţe bune şi mai puţin bune. Craiova e echipa mea de suflet, sunt născut aici. Afară nu a fost totul roz, aveam nevoie să mă întorc acasă”, a mai mărturisit Alexandru Mitriţă.

Cristi Săpunaru va rămâne la Rapid! Ce salariu va încasa căpitanul care se apropie de 40 de ani

Cristi Săpunaru va rămâne la Rapid! Căpitanul echipei antrenate de Cristiano Bergodi nu are planuri de retragere, chiar dacă a ajuns la vârsta de 39 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, a dezvăluit faptul că Săpunaru s-a înțeles deja cu oficialii clubului pentru semnarea unui nou contract. Acesta a spus că, momentan, înțelegerea nu este semnată dar a dat asigurări că cele două părți sunt deja înțelese.

„(n.r. I-ați prelungit contractul lui Cristi Săpunaru?) Nu încă. S-a discutat, avem totul pus la punct, urmează, probabil, într-un timp cât mai scurt să-l și semneze, dar suntem înțeleși pe termenii contractului”, a dezvăluit Victor Angelescu, potrivit iamsport.ro.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Dan Șucu și Victor Angelescu îl vor răsplăti pe Cristi Săpunaru pentru faptul că acesta nu a decis să se retragă din fotbal. Căpitanul giuleștenilor ar urma să încaseze un salariu cuprins între 15.000 și 16.000 de euro, după semnarea acestei noi înțelegeri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și