Închide meniul

„Mi-e jenă!” Gigi Becali i-a cerut lui Vlad Chiricheş să „rupă” contractul cu FCSB. Răspunsul: „Astea au fost cuvintele lui!”

Publicat: 2 septembrie 2024, 13:13

Reclamă
„Mi-e jenă! Gigi Becali i-a cerut lui Vlad Chiricheş să „rupă contractul cu FCSB. Răspunsul: „Astea au fost cuvintele lui!

Gigi Becali i-a cerut lui Vlad Chiricheş să "rupă" contractul cu FCSB

Vlad Chiricheş, după un meci la FCSB / Profimediaimages

Gigi Becali i-a cerut lui Vlad Chiricheş să „rupă” contractul cu FCSB şi a primit imediat răspunsul de la fundaşul pe care l-a criticat dur. Veteranul de 34 de ani nu a acceptat să îşi încheie înţelegerea pe care o are cu campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului a declarat public că nu mai are încredere în Chiricheş şi i-a propus să facă parte din staff-ul lui Elias Charalambous. S-a lovit de refuzul fostului căpitan al naţionalei României.

Gigi Becali i-a cerut lui Vlad Chiricheş să „rupă” contractul cu FCSB

Becali a dezvăluit că propunerea nu a fost acceptată de Vlad Chiricheş. Acesta a ales să rămână rezervă la FCSB.

Eu am vorbit cu el. A zis că el vrea să continue. El vrea, dar n-are unde să continue. Nu poate să continue. Nu vrea, a zis că vrea să continue. Mi-e jenă, lasă, treaba lui. Ce să faci? El, dacă vrea să continue, ce să facem? Vrea să continue rezervă. Astea au fost cuvintele lui, că vrea să continue„, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Vlad Chiricheş a jucat în numai 3 meciuri din această ediţie de campionat. A fost titular de două ori. Helmut Duckadam a fost primul care a anunţat că Gigi Becali încearcă să îl „retragă” pe Chiricheş.

Reclamă
Reclamă

(Credeţi că Chiricheş ar trebui să se gândească la retragere?) Nu, asta este problema lui. De ce să mă retrag, când am un salariu bun… ar fi o greşeală din partea lui, să se retragă. Cred că, până la urmă, patronul îl va forţa să renunţe„, a declarat Helmut Duckadam pentru Antena Sport.

Elias Charalambous, verdict despre Vlad Chiricheş

După ce Gigi Becali a declarat că lui Vlad Chiricheş i se va propune o funcţie în conducerea clubului roş-albastru, şi Elias Charalambous a fost întrebat despre fundaşul central.

Tehnicianul cipriot a transmis că ştie ce a declarat patronul FCSB-ului despre Vlad Chiricheş. Charalambous a precizat că îl respectă enorm pe fundaş, fiind un jucător extrem de important în vestiarul campioanei. Antrenorul a mai declarat că stopperul de 34 de ani se pregăteşte pentru duelul cu UTA.

Reclamă

Am auzit ce a spus patronul. Știți, Chiricheș e un nume imens în România. A făcut lucruri mărețe alături de club. Am mai spus-o, este foarte important în vestiar, prin personalitatea sa, prin cunoștințele sale, experiența.

Este un jucător pe care îl respect enorm. Nu am vorbit încă, dar Chiricheș este concentrat, și singurul lucru pe care îl va face acum va fi să se pregătească pentru meciul de mâine”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu UTA.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:12

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 septembrie

17:08

Pan Zhanle, rivalul lui David Popovici, anunţă supremaţia în nataţie: „O să vă arăt eu”. Marele obiectiv al înotătorului chinez

17:00

LIVE SCORESteaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa se înfruntă cu Marius Croitoru într-un derby din Liga 2

16:36

„E ruşinos!” Mihai Stoica, pus la zid de Bernd Storck. Discurs dur la adresa oficialului FCSB: „Nu are cum”

16:06

Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Răspunsul pe care l-a primit patronul FCSB-ului

15:33

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: „Este un monument al fotbalului”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și