Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Patronul îl va forţa!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2024, 22:12

Reclamă
Helmut Duckadam l-a „citit pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Patronul îl va forţa!

Helmut Duckadam l-a "citit" pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie care este planul ascuns al patronului de la FCSB. Legenda Stelei l-a avertizat pe Vlad Chiricheş, fundaşul central de 34 de ani care a fost criticat dur de latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu-şi vede capul de griji înaintea returului cu LASK. Îi e frică să-l bage titular pe Vlad Chiricheş în locul suspendatului Joyskim Dawa.

Helmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali. Avertisment pentru Vlad Chiricheş

Am vorbit cu Elias Charalambous şi Elias Pintilii. Şi lor le e frică să-l bage pe Chiricheş„, spune Gigi Becali. Chiricheş n-a intrat niciun minut la egalul din Austria.

(Credeţi că Chiricheş ar trebui să se gândească la retragere?) Nu, asta este problema lui. De ce să mă retrag, când am un salariu bun… ar fi o greşeală din partea lui, să se retragă. Cred că, până la urmă, patronul îl va forţa să renunţe„, a declarat Helmut Duckadam pentru Antena Sport.

Când nu-i merge bine, jucatorul are nevoie de suport„, a fost semnalul de alarmă tras şi de Alex Bourceanu.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a decis să îl scoată pe Denis Haruţ, de pe lista UEFA, pentru a-i face loc lui Florin Tănase. Hotărârea a fost una inexplicabilă pentru „Eroul de la Sevilla”.

Tu nu ai fundaş central. Când Dawa este suspendat, sau Ngezana, tu îl scoţi din lot pe Haruţ. Nici el nu a jucat, dar e fundaş central. Tu, practic, nu ai cu cine să joci. Cred că strategia a fost greşită, anul acesta„, a afirmat Duckadam.

FCSB este fără victorie în ultimele patru meciuri din toate competiţiile. Chiricheş a intrat după pauză în eşecul cu Hermannstadt, scor 0-2.

Reclamă

Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt

Gigi Becali nu a avut milă de jucători după înfrângerea de la Hermannstadt, pe care i-a distrus în direct la TV. Gigi Becali a spus că echipa nu are valoare şi i-a criticat pe Popa şi pe Chiricheş.

Cauza a fost arbitrul, gol valabil care a fost anulat. A doua e că nu mai ştie omul cum să dea cu voi. Am alergat după doi iepuri şi nu am prins. Nu numai asta e cauza. A doua e că nu avem valoare. Toată echipa nu are. Ai văzut un jucător valoros? Poate Lixandru a mai mişcat. Puteam să câştigăm meciul cu Popa în minutul 11. Dă, bă, gol, dacă eşti atacant.

Eu le-am spus că atunci când îl văd pe Chiricheş, am emoţii cu el. I-am zis lui MM să jucăm cu Kiki sau cu Lixandru fundaş, că mi-e frică cu Chiricheş. Primul gol e al lui. Al doilea gol e al lui, laşi mingea la adversar? Te doare capul!„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Vlad Chiricheş are un salariu lunar de 30.000 de euro. Veteranul din defensiva roş-albaştrilor ar câştiga, cu tot cu prime, aproximativ 500.000 de euro pe an.

FCSB este pe penultimul loc în Liga 1.  Numai nou-promovata Gloria Buzău este mai slab clasată decât campioana en-titre. Cele două echipe sunt despărţite doar prin golaveraj.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:33

Stefanos Tsitsipas, eliminat încă din primul tur de la US Open 2024! Un nou turneu ratat pentru grec la New York

23:28

EXCLUSIV„E bărbat, să iasă de sub umbra tatălui!” Alex Bourceanu, sfat preţios pentru Ianis Hagi. Cere „ruptura” de Gică Hagi

23:24

Basarab Panduru, uluit de noua faţă a lui Dinamo: „Îmi place!”. Cei trei jucători remarcaţi de fostul jucător al Stelei

22:53

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid: „Vreau să fiu clar!”. Mesaj categoric pentru şefii lui Rangers

22:22

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

21:55

O nouă surpriză la US Open 2024! Semifinalistul din 2021 a fost eliminat încă din primul tur de la New York

1 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 2 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 3 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 4 Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!” 5 Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important! Mesaj direct pentru fiul „Regelui” 6 Gică Hagi a răbufnit după UTA – Farul 1-1: „E penalty clar, s-a văzut din tribună. Cine sunt eu să cer explicaţii?”
Citește și