Închide meniul

Mihai Bordeianu, acuzații incredibile după meciul cu Petrolul: „Toți o vor pe Dinamo în Liga 1”. A făcut praf și arbitrajul

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 februarie 2024, 19:48

Mihai Bordeianu, acuzații incredibile după meciul cu Petrolul: Toți o vor pe Dinamo în Liga 1”. A făcut praf și arbitrajul

Mihai Bordeianu acuzații incredibile meciul Petrolul

Mihai Bordeianu / Profimedia

Mihai Bordeianu a lansat acuzații incredibile după meciul cu Petrolul. Jucătorul de la Poli Iași a avut un discurs deosebit de dur la adresa arbitrajului, dar și a situației din clasamentul intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iași a pierdut duelul cu Petrolul în prelungirile partidei, după golul marcat de Berisha. Partida de pe stadionul Ilie Oană s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea „lupilor galbeni”.

Mihai Bordeianu, acuzații incredibile după meciul cu Petrolul

La finalul partidei, Mihai Bordeianu a spus că în cadrul acestei partide au existat anumite momente pe care nu și le poate explica. Acesta a dat de înțeles că arbitrajul a fost unul slab și că Poli Iași este ținta oficialilor, care doresc ca Dinamo să rămână în prima ligă.

”Au fost situații pe care nici eu nu mi le explic. Nu am mai avut chiar atâtea meciuri în care să primim golul egalării sau al înfrângerii în minutul 90. E o perioadă greu de gestionat.

Nu aș vrea să comentez, sunt alții care pot comenta arbitrajul. Chiar nu știu cum să comentez. Eu am pus mâna pe Musi, mi-a dat galben. Arbitrul dormea, era la trei metri.

Reclamă

Oricum știu că toată lumea vrea să dea în Iași. Toți o vor pe Dinamo, toți vor alte echipe (n.r. în prima ligă), dar o să trecem și peste asta.

Toți ne cred slabi, dar vom demonstra că nu e așa. Simt! E părerea mea, toată lumea e liberă să creadă ce vrea. Eu simt lucrul ăsta, că la fiecare meci se întâmplă câte ceva, așa, subtil”, a spus Mihai Bordeianu, la digisport.ro.

Ion Crăciunescu a făcut praf un arbitru din Liga 1

Ion Crăciunescu a făcut praf un arbitru din Liga 1. Fostul mare central s-a declarat revolutat de o decizie luată de Horia Mladinovic, în partida dintre Petrolul și Poli Iași.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul de pe stadionul Ilie Oană s-a încheiat cu victoria „lupilor galbeni”, cu scorul de 2-1. La această partidă, Paul Papp a avut o intrare dură la Rareș Ispas, dar centralul partidei i-a dat doar un cartonaș galben.

La finalul duelului de la Ploiești, Ion Crăciunescu s-a declarat revoltat de faptul că Horia Mladinovic nu l-a eliminat pe Paul Papp, pentru faultul din prima repriză.

Fostul mare central a spus că oficialul de la duelul din Ploiești nu are ce căuta „nici la județ”, având în vedere faptul că nu a văzut un fault de o asemenea duritate.

”Eu cred că un arbitru ca ăsta, care nu vrea să vadă așa ceva, nu are ce să caute nici la județ, nu în Liga 1. Cum la fault de o astfel de duritate, atât de clar, cu un picior pus deasupra ghetei, care-i provoacă adversarului o mare suferință, să dai doar galben?

Tu de ce ești acolo? Ei spun că dacă arbitrul judecă o fază, atunci nu mai intervin. Eu cred că nu a judecat faza”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și