Închide meniul

Mihai Bordeianu, eroare de amator în CFR Cluj – CS Mioveni! „Cadou” de necrezut oferit lui Bogdan Rusu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2022, 22:31

Mihai Bordeianu, eroare de amator în CFR Cluj – CS Mioveni! „Cadou de necrezut oferit lui Bogdan Rusu

Mihai Bordeianu, eroare de amator în CFR Cluj - CS Mioveni

Mihai Bordeianu, "cadou" pentru Bodan Rusu / Captură Orange Sport

Mihai Bordeianu (30 de ani) a făcut o eroare de amator în CFR Cluj – CS Mioveni, meci din etapa a 3-a a Ligii 1. Mijlocaşul central al campioanei României a gafat incredibil în startul confruntării din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ardelenii veneau după două partide dezamăgitoare pentru fani. Jucătorii lui Dan Petrescu au fost învinşi în campionat de FC U Craiova 1948, scor 1-3, şi au remizat în Andorra cu Inter d’Escalades, scor 1-1, în Conference League.

Mihai Bordeianu, eroare de amator în CFR Cluj – CS Mioveni

Duelul cu CS Mioveni părea a fi exact ce avea nevoie Dan Petrescu şi fotbaliştii săi. Oaspeţii erau pe ultimul loc în clasament, fără punct sau gol marcat.

Totuşi, Mihai Bordeianu a făcut o eroare uriaşă în minutul 7. I-a luat faţa unui adversar şi a intrat în controlul balonului. A decis totuşi să se complice şi a trimis mingea spre propriul portar, fără să se uite dacă există vreun pericol. Bogdan Rusu a profitat imediat de „cadoul” lui Bordeianu şi a înscris cu uşurinţă.

Mihai Bordeianu
Mihai Bordeianu i-a pasat direct lui Bogdan Rusu

Scuffet, titularizat surprinzător de Dan Petrescu, nu a avut nicio şansă să intervină. Cristi Bălgrădean nu a fost nici măcar pe banca de rezerve după ce a „îngropat-o” pe CFR Cluj în meciul cu Inter Escaldes.

Reclamă

Bordeianu s-a revanşat totuşi în minutul 35. A păstrat atunci mingea în teren şi a trimis-o perfect în faţa porţii, acolo unde era Gabriel Debeljuh. Atacantul croat a punctat cu uşurinţă, din 4 metri.

Dan Petrescu s-a temut de Mioveni: „O echipă imprevizibilă”

Dan Petrescu a declarat că se teme de Mioveni, în ciuda startului dezastruos de sezon al trupei lui Alexandru Pelici. Antrenorul campioanei este convins vă va avea un meci greu, în etapa a treia de Liga 1.

Anul trecut am câştigat de două ori cu 1-0 meciurile cu Mioveni. Deci pentru noi urmează un meci foarte greu. Ştim cine e antrenorul lor, ştim ce joacă… suprinzător a fost doar scorul cu Hermannstadt, când a pierdut cu 0-3. Mioveni e o echipă imprevizibilă, care nu are aşa mare presiune cred eu.

Reclamă 4 / 0/3

Se ştie că vor să se salveze de la retrogradare şi că e linişte acolo. Ei nu au început sezonul bine, e adevărat, dar cine joacă cu CFR Cluj se motivează mai bine, e clar, se autodepăşeşte pentru că joacă împotriva campioanei”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Mioveni.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și