Închide meniul

Mihai Chirică, primarul Iaşului, atacuri în rafală: „Să vă fie ruşine! Hoţie nesimţită!” Reacţia lui Leo Grozavu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2023, 23:51

Mihai Chirică, primarul Iaşului, atacuri în rafală: „Să vă fie ruşine! Hoţie nesimţită! Reacţia lui Leo Grozavu

Mihai Chirică, primarul Iaşului, atacuri în rafală

Hepta

Mihai Chirică, primarul Iaşului, a lansat atacuri în rafală după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 1-4. Edilul a atacat în termeni duri arbitrajul lui Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi a condus cu 1-0 până în momentul eliminării lui Alin Roman. Acesta a primit al doilea cartonaş galben după un duel cu Baiaram. Mihai Chirică a postat într-un timp extrem de scurt mai multe mesaje.

Update: Leo Grozavu a evitat să comenteze afirmaţiile primarului Mihai Chirică.

Destul de greu de comentat meciul. Până în miinutul 60 am fost o echipă în avantaj. Din minutul 60 nu am existat pe teren. Fotbalul este pentru oameni maturi. Ce s-a întâmplat de acolo e de necomentat.

Nu mă puneți să comentez ce spune primarul Mihai Chirică. Întrebați-l pe dumnealui. Arbitrajul nu e de comentat. Nici nu știu dacă a fost roșu direct. E o fază care poate fi discutată. Oricum era eliminare.

Reclamă

Nu am văzut foarte clar, dar cred că a fost al doilea cartonaș galben. Am încredere în Istvan Kovacs. Nu e de comentat. Am avut 60 de minute meciul în mână. Acel gol ne-a destabilizat. Dar nu poți să iei patru goluri în 30 de minute.

Facem analize video și facem aceleași greșeli. Cred că am adus destui jucători, va trebui să strângem rândurile.

Phelipe a venit din Brazilia, eu nu știu să fi ajuns la Botoșani. Am plătit patru bilete de avion ca să-l aducem. Dacă-l convingeau, se ducea la Botoșani. Eu știu ce spunem noi. Noi l-am adus din Brazilia. Cum poți să aduci un jucător la altă echipă?”, a spus Leo Grozav la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Chirică, primarul Iaşului, atacuri în rafală

„Copii de 7 și 8 ani strigă “ Hoțule, hoțule !” Bănui că veniseră să vadă o competiție sportivă, nu o jecmăneală la drumul mare! Îmi este rușine pentru trauma prin care trec acești copii.
Dacă acesta este fotbalul de liga 1 in România, dacă asta organizează această ligă și dacă credeți ca eu mai stau cu voi la masă , vă înșelați!

Chiar nu merita sa faci fotbal in Liga 1. Este o pierdere de timp și resurse. Rușine! De astăzi nu mai vorbesc de Liga 1 , aștept ziua in care hoția nesimțita va lăsa sportul din România sa performeze. Pâna atunci mă voi ocupa de sportul pentru copii! Din nou , să va fie rușine celor care vă ocupați de Liga profesionistă din România„, a transmis Mihai Chirică pe reţelele de socializare.

Craiovenii au avut o ocazie de a deschide scorul în minutul 4, la o cursă a lui Andrei Ivan care a pasat în careu pentru Markovic, aflat în poziţie centrală, însă acesta a pus latul şi a trimis pe lângă poartă. Apoi meciul s-a jucat pe contre, cu faze de poartă pentru embele echipe. Scorul a fost deschis în minutul 44 de gazde, prin Alin Roman, din lovitură liberă uşor deviată.

Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58. Craiova a profitat şi Markovic a egalat în minutul 65, cu o lovitură de cap. Oaspeţii au marcat şi golul al doilea, în minutul 78. Pasă lungă a lui Mitriţă pentru Andrei Ivan, care l-a depăşit pe Florin Ilie şi l-a învins pe Ailenei cu un şut la colţul lung. Acelaşi Alexandru Mitriţă a marcat şi golul de 3-1, în minutul 90, iar Roguljic a făcut 4-1 în minutul 90+4, aducând o victorie clară Craiovei, care îi plasează pe elevii lui Reghecampf pe poziţia a doua în clasament, cu 11 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și