Închide meniul

Mihai Eşanu şi-a găsit echipă. Portarul va evolua la o formaţie de Liga 1, după ce a părăsit-o pe Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 12:06

Reclamă
Mihai Eşanu şi-a găsit echipă. Portarul va evolua la o formaţie de Liga 1, după ce a părăsit-o pe Dinamo

Mihai Eşanu e portarul lui Dinamo

Mihai Eşanu, în timpul unui meci pentru Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Eşanu şi-a găsit echipă în Liga 1, după despărţirea de Dinamo. Portarul este tot mai aproape de Chindia Târgovişte, formaţie pregătită de un alt fost dinamovist, Adi Mihalcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Eşanu s-a despărţit de Dinamo în această vară, după ce clubul a retrogradat pentr prima dată în istorie. Portarul a gafat la golurile marcate de U Cluj, în barajul pentru menţinere/promovare în primul eşalon, în urma căruia „câinii” au picat în liga secundă.

Mihai Eşanu şi-a găsit echipă, după ce a plecat de la Dinamo

Mihai Eşanu este aşteptat la Chindia Târgovişte, după cum anunţă playsport.ro. La trupa dâmboviţeană, portarul ar urma să semneze un contract valabil pe două sezoane. Eşanu mai aşteaptă decizia din partea FRF, prin care să devină jucător liber de contract, pentru ca astfel să se alăture lotului condus de Adi Mihalcea.

La Chindia, titular pe postul de portar este Cătălin Căbuz. Mihai Eşanu a fost crescut de Dinamo, iar la prima echipă a fost adus de Mircea Rednic, în 2018. Portarul a debutat sub comanda lui Cosmin Contra, doi ani mai târziu, şi a strâns 46 de partide pentru „câini”, în toate competiţiile.

Cu ce buget atacă Dinamo promovarea. Anunţul făcut de Răzvan Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu a mărturisit că misiunea de a promova încă din primul an este una dificilă, ţinând cont de situaţia financiară a clubului. Cu toate acestea, oficialii formaţiei îi pun la dispoziţie lui Ovidiu Burcă un buget de 1 milion de euro, fără a se lua în considerare şi banii veniţi din partea fanilor, prin programul DDB.

Reclamă
Reclamă 4

„Bugetul salarial a fost micșorat. Încă nu ne aflăm acolo unde am vrea, dar suntem pe-aproape. Suporterii nu vor putea ajuta financiar la nesfârșit, trebuie găsită o soluție de finanțare.

Sunt conștient că avem nevoie de o echipă și că suporterii vor o promovare rapidă, dar e nevoie de o sursă nouă de finanțare pentru a reuși acest lucru.

Un buget în jur de un milion de euro, nu e la îndemână tuturor echipelor din Liga 2. Vorbim despre un buget pe la un milion de euro fără să luăm în calcul banii veniți de la DDB.

Reclamă

Au intrat anumite sume de bani, nu ne-am recuperat împrumutul. Vom vedea în data de 15 august ce se va întâmplă, până acum s-au plătit salariile personalului administrativ”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo.

Dinamo, aproape să transfere cinci jucători

Dinamo este aproape de a transfera alţi 5 jucători, după cum anunţă Vlad Iacob. Administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare declară că este nevoie de întăriri, după debutul în Liga a 2-a.

„Vor mai veni jucători, e nevoie de întăriri. Ne dorim în jur de 4-5 fotbaliști. Până la următorul meci, poate unul dintre ei va fi apt.

Știu că Oncescu a generat câteva emoții în rândul suporterilor și conducerii în primele minute, el urmează să împlinească 18 ani, e foarte tânăr, joacă pentru prima dată în carieră cu atâția fani în spate.

E un portar cu calități deosebite care sper că va evolua cât mai mult la prima echipă. Dar, da, ne gândim să acoperim și postul de portar”, a declarat Vlad Iacob, pentru Radio Dinamo 1948.

În această vară, Dinamo a transferat 10 jucători. Printre aceştia se numără Valentin Lazăr, Neluţ Roşu şi Bogdan Gavrilă.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10 3 iul.

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05 3 iul.

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49 3 iul.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45 3 iul.

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23 3 iul.

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16 3 iul.

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și