Închide meniul

Cu ce buget atacă Dinamo promovarea. Anunţul făcut de Răzvan Zăvăleanu: „Nu e la îndemână tuturor echipelor din Liga 2”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2022, 8:57

Cu ce buget atacă Dinamo promovarea. Anunţul făcut de Răzvan Zăvăleanu: „Nu e la îndemână tuturor echipelor din Liga 2

Dinamo va juca în Liga 2

Fanii lui Dinamo, pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

Dinamo atacă promovarea cu un buget consistent, după cum anunţă Răzvan Zăvăleanu. Administratorul judiciar al clubului din Ştefan cel Mare a declarat că echipa încearcă revenirea ct mai rapidă în primul eşalon al fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a debutat în noul sezon Liga a 2-a, primul din istoria de 74 de ani a clubului. „Câinii” au învins cu 1-0 pe Progresul Spartac, iar în următoarea etapă se vor duela cu Oţelul lui Dorinel Munteanu.

Ce buget are Dinamo în Liga 2. Anunţul lui Răzvan Zăvăleanu

Răzvan Zăvăleanu a mprturisit că misiunea de a promova încă din primul an este una dificilă, ţinând cont de situaţia financiară a clubului. Cu toate acestea, oficialii formaţiei îi pun la dispoziţie lui Ovidiu Burcă un buget de 1 milion de euro, fără a se lua în considerare şi banii veniţi din partea fanilor, prin programul DDB.

„Bugetul salarial a fost micșorat. Încă nu ne aflăm acolo unde am vrea, dar suntem pe-aproape. Suporterii nu vor putea ajuta financiar la nesfârșit, trebuie găsită o soluție de finanțare.

Sunt conștient că avem nevoie de o echipă și că suporterii vor o promovare rapidă, dar e nevoie de o sursă nouă de finanțare pentru a reuși acest lucru.

Reclamă

Un buget în jur de un milion de euro, nu e la îndemână tuturor echipelor din Liga 2. Vorbim despre un buget pe la un milion de euro fără să luăm în calcul banii veniți de la DDB.

Au intrat anumite sume de bani, nu ne-am recuperat împrumutul. Vom vedea în data de 15 august ce se va întâmplă, până acum s-au plătit salariile personalului administrativ”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo.

Vlad Iacob a oferit ultimele detalii despre negocierile dintre Dinamo şi Mohammad Murad

Dinamo trece printr-o perioadă critică, din punct de vedere financiar. Vlad Iacob caută soluţii pentru a redresa situaţia clubului, după ce echipa a debutat în primul sezon de Liga a 2-a, din istoria de 74 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Iacob a declarat că încearcă să atragă noi investitori pentru a finanţa clubul din Ştefan cel Mare. Cel vizat este Mohammad Murad, care şi-a exprimat dorinţa de a o prelua pe Dinamo.

„Discutăm zilnic cu domnul Murad, suntem transparenți, suntem deschiși. Căutăm un investitor pentru Dinamo, altfel riscăm și noi să ne pierdem locul de muncă. Știți ce probleme a avut clubul ăsta, există tot soiul de litigii și procesul de insolvență. Sunt lucruri care nu se întâmplă peste noapte.

Comunicăm zilnic cu domnul Murad, îi furnizăm informațiile pe care ni le solicită. Eu îmi mențin poziția, sunt lucruri care fac parradte dintr-un acord de confidențialitate. El vrea să știe niște lucruri normale, dacă există alte probleme, litigii și să știe care sunt perspectivele”, a declarat Vlad Iacob, pentru playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și