Închide meniul

Mihai Iosif, discurs savuros: „S-a muncit mult pentru a se bea apă rece azi!” Despre acomodarea la Baia Mare: „M-a lovit tsunami!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 ianuarie 2023, 20:11

Mihai Iosif, discurs savuros: „S-a muncit mult pentru a se bea apă rece azi! Despre acomodarea la Baia Mare: „M-a lovit tsunami!

Mihai Iosif, discurs savuros despre Rapid

Mihai Iosif, într-un meci, când o antrena pe Rapid / Hepta

  • Mihai Iosif, discurs savuros despre performanța reușită pe banca Rapidului
  • Ce a spus despre experiența de la Baia Mare

Mihai Iosif, discurs savuros despre performanța reușită pe banca Rapidului. Mihai Iosif a preluat echipa în Liga 2, într-un moment în care promovarea părea doar un vis. Iosif a înfăptuit miracolul, iar Rapid a ajuns în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif a plecat de la Rapid și a ajuns în Liga 2, la Minaur Baia Mare. Iosif e cu ochii tot pe echipa sa de suflet și spune că situația de acum a Rapidului, care se luptă pentru locurile fruntașe din clasament, i se datorează și lui.

Mihai Iosif, discurs savuros despre Rapid

”Am mers all-in. Dacă nu aveam încredere că promovăm, nu acceptam. Ce am trăit, niciun ban din lumea asta nu poate cumpăra. Am trăit nişte momente senzaţionale care nu se pot cumpara. E imposibil, şi bune, şi rele.   

Reclamă

Poate mulţi nu ştiu, dacă nu reuşeam în momentul ăla, nu ştiu unde era Rapidul de azi. Este foarte sus, dar s-a muncit mult pentru a se bea apă rece azi. S-a săpat mult la fântână de mine şi de mulţi alţii. 

Mi-a spus un prieten că cea mai mare realizare la Rapid în perioada aia, că a fost o perioadă foarte grea e că ai rămas în viaţă, că n-ai făcut un AVC sau infarct. 

Reclamă

Eu trăiesc clipa şi îmi place să mă bucur de reuşitele jucătorilor, de ce e frumos, iar când lucrurile merg mai prost, sunt trist, vorba aia trist, trist, trist”​, a spus Mihai Iosif la orangesport.ro.

Mihai Iosif a vorbit și despre modul în care s-a adaptat la Minaur Baia Mare. Iosif spune că a avut nevoie de mai mult timp decât anticipa.

Mi-a trebuit o lună să mă adaptez. Am crezut că sunt o persoană adaptabilă de felul meu. E mult mai multă linişte din toate punctele, nu e agitaţia care era la Rapid, lucruri diferite. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu dacă am fost dus de val să ajung la Baia Mare. M-a dus valul până la Baia Mare, m-a lovit tsunami”, a mai spus Mihai Iosif.

Mihai Iosif, prezentat la Baia Mare chiar de către antrenorul pe care l-a înlocuit

Mihai Iosif a fost prezentat la Baia Mare, chiar de către antrenorul pe care l-a înlocuit. Ciprian Danciu, fostul tehnician al maramureşenilor, s-a arătat bucuros la prezentarea oficială a fostului antrenor de la Rapid. Mihai Iosif a preluat-o pe Baia Mare, după ce oficialii clubului l-au demis pe Ciprian Danciu.

La prezentarea lui Mihai Iosif la Baia Mare a fost prezent şi primarul oraşului, care i-a mulţumit fostului antrenor al formaţiei, prezent şi el la conferinţă. Ciprian Danciu a fost numit „om de onoare” de către edilul Cătălin Cherecheş.

„Vreau să vă zic că despărţirea asta nu e… şi într-un divorţ lucrurile se mai pot reaşeza, dar, din punctul meu de vedere, Ciprian Danciu este băimăreanul Ciprian Danciu”, a declarat primarul Cătălin Cherecheş, conform paginii de Facebook a celor de la Baia Mare.

Ciprian Danciu a stat alături de Mihai Iosif pe parcursul prezentării, fiind cel care i-a înmânat o eşarfă cu sigla clubului, în semn de bun-venit. Fostul antrenor de la Baia Mare i-a urat chiar bun-venit fostului tehnician al celor de la Rapid.

„Las un om cu experienţă, care a fost adus pentru calităţile sale ca om şi antrenor. A făcut lucruri extraordinare cu Rapid şi îi urez multă baftă”, a spus, la acel moment, Ciprian Danciu.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 14 apr., 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 13 apr., 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova
Liga 1 • 12 apr., 16:48
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv!
Liga 1 • 12 apr., 16:11
Bocciu a primit încă 30 de zile de arest preventiv! Lovitură uriașă pentru șeful de galerie de la Rapid