Închide meniul

Mihai Iosif, prezentat la Baia Mare chiar de către antrenorul pe care l-a înlocuit. Moment inedit în fotbal

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2022, 16:29

Mihai Iosif, prezentat la Baia Mare chiar de către antrenorul pe care l-a înlocuit. Moment inedit în fotbal

Mihai Iosif a fost prezentat la Baia Mare chiar de către fostul antrenor

Mihai Iosif, prezentat la Baia Mare chiar de către Ciprian Danciu/ Facebook JurnalMM Maramureş

Mihai Iosif a fost prezentat la Baia Mare, chiar de către antrenorul pe care l-a înlocuit. Ciprian Danciu, fostul tehnician al maramureşenilor, s-a arătat bucuros la prezentarea oficială a fostului antrenor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif a preluat-o pe Baia Mare, după ce oficialii clubului l-au demis pe Ciprian Danciu. Echipa se află pe locul 16 în liga secundă, cu 9 puncte, după 10 runde.

Mihai Iosif, prezentat la Baia Mare, chiar de către antrenorul pe care l-a înlocuit

La prezentarea lui Mihai Iosif la Baia Mare a fost prezent şi primarul oraşului, care i-a mulţumit fostului antrenor al formaţiei, prezent şi el la conferinţă. Ciprian Danciu a fost numit „om de onoare” de către edilul Cătălin Cherecheş.

„Vreau să vă zic că despărţirea asta nu e… şi într-un divorţ lucrurile se mai pot reaşeza, dar, din punctul meu de vedere, Ciprian Danciu este băimăreanul Ciprian Danciu”, a declarat primarul Cătălin Cherecheş, conform paginii de Facebook a celor de la Baia Mare.

Ciprian Danciu a stat alături de Mihai Iosif pe parcursul prezentării, fiind cel care i-a înmânat o eşarfă cu sigla clubului, în semn de bun-venit. Fostul antrenor de la Baia Mare i-a urat chiar bun-venit fostului tehnician al celor de la Rapid.

Reclamă

„Las un om cu experienţă, care a fost adus pentru calităţile sale ca om şi antrenor. A făcut lucruri extraordinare cu Rapid şi îi urez multă baftă”, a declarat Ciprian Danciu.

Mihai Iosif a fost prezentat la Baia Mare

Mihai Iosif a acceptat să o preia pe Baia Mare, echipă al cărei oficial este Vasile Miriuţă. Fostul antrenor de la Rapid va avea o misiune dificilă pe banca formaţiei, aceasta fiind fără victorie în liga secundă de cinci runde.

„Am venit în urma discuţiilor avute cu domnul primar. Ne dorim toţi să jucăm la mare, adică să atacăm promovarea sezonul viitor. Tot oraşul trebuie să-i mulţumească fostului antrenor, care a făcut un lucru extraordinar promovând echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o discuţie personală cu el şi vreau să ştie tot oraşul că durererea pe care o are în suflet îl va măcina toată viaţa. E echipa lui de suflet şi îl va urmări.

Ce m-a făcut să vin aici este dorinţa de a promova sezonul viitor. Noi şi toţi cei din conducere trebuie să creăm o emulaţie în Baia Mare, ca atunci când joacă echipa să fie o sărbătoare în oraş.

Nu am ce promisiuni să vă fac. Eu şi cei de lângă mine vom da 100%. Cei care nu vor corespunde, în primul rând din punct de vedere uman, nu vor merge mai departe la drum cu noi. Pentru mine, lucrul ăsta înseamnă să fii devotat şi să-ţi aperi aproapele”, a declarat Mihai Iosif, la prezentarea oficială.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și