Închide meniul

Mihai Lixandru, fericit după primul gol în tricoul vicecampioanei, în FC Botoșani – FCSB 0-1: „Aveam nevoie de asta”

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 23:39

Reclamă
Mihai Lixandru, fericit după primul gol în tricoul vicecampioanei, în FC Botoșani – FCSB 0-1: Aveam nevoie de asta”

Mihai Lixandru, fericit după primul gol în tricoul vicecampioanei, în FC Botoșani - FCSB 0-1

Mihai Lixandru, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Lixandru, fericit după ce a marcat primul gol în tricoul vicecampioanei în FC Botoșani – FCSB 0-1. Tânărul fotbalist a vorbit despre partida câștigată cu emoții de către formația pregătită de către Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Botoșani și FCSB a contat pentru etapa a 12-a a Ligii 1. Duelul din Moldova a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Lixandru, fericit după ce a marcat primul gol în tricoul vicecampioanei în FC Botoșani – FCSB 0-1. Ce a spus despre victoria la limită a „roș-albaștrilor”

La finalul partidei cu FC Botoțani, Mihai Lixandru, jucător lăudat în ultima perioadă de Gigi Becali, a vorbit despre prestația „roș-albaștrilor”. Mijlocașul s-a declarat bucuros pentru golul marcat, dar nu a fost mulțumit de jocul echipei. De asemenea, a vorbit și despre echipa națională și crede că „tricolorii” lui Edi Iodrănescu se pot califica la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

„Mă bucur foarte mult, aveam nevoie și eu de un gol. Totuși, cea mai importantă este victoria. Ne bucurăm că am luat cele 3 puncte, chiar dacă nu am făcut cel mai bun joc. Un teren greu, o echipă incomodă, am intrat puțin în jocul lor, dar vom arăta un fotbal bun, așa cum v-am obișnuit.

S-a dorit foarte mult titlul la FCSB în fiecare an, e normal să ne pună o presiune pozitivă acest obiectiv. Eu zic că ușor-ușor formăm un grup bun. Îmi doresc ca națioanala să câștige ambele meciuri. Avem o echipă care se poate califica la EURO”, a Mihai Lixandru spus potrivit digisport.ro.

Reclamă

Florinel Coman l-a făcut mare pe Răzvan Ducan în FC Botoșani – FCSB. Parade incredibile ale portarului din echipa lui Dan Alexa

Prima mare ocazie a lui Florinel Coman a fost în minutul 19 al duelului. Atunci, șutul jucătorului de la FCSB a fost respins de Răzvan Ducan, iar balonul reluat de Băluță a fost trimis pe lângă poartă.

A urmat apoi un alt șut din afara careului, în minutul 22, pe care portarul moldovenilor, care a trecut și pe la FCSB, l-a respins în corner.

Eforturile starului de la FCSB au fost răsplătite parțial în minutul 23, la golul marcat de Lixandru. Atunci, Coman i-a centrat perfect tânărului mijlocaș, care a trimis balonul în poarta lui Ducan, cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai mare ocazie a lui Florinel Coman a fost în minutul 43. Atunci, șeptarul vicecampioanei a intrat bine în careu, dar nu i-a pasat lui Băluță, care se afla într-o poziție mai bună. Șutul acestuia a fost respins de Ducan.

Și în a doua repriză a partidei Florinel Coman a avut mai multe ocazii, dar nu s-a mai apropiat de gol, așa cum a făcut-o în prima parte a partidei.

Portarul celor de la FC Botoșani a avut astfel o prestație excelentă în fața vicecampioanei. Tânărul portar a rămas în memoria fanilor „roș-albaștrii” după duelul din preliminariile Europa League, dintre Backa Topola și FCSB. Atunci, actuala vicecampioană a României, măcinată din cauza cazurilor de Covid-19, învingea echipa din Serbia cu scorul de 5-4 la penalty-uri, după 6-6 în timpul regulamentar plus cele două reprize de prelungiri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și