Închide meniul

Tavi Popescu și Adrian Șut, doar rezerve în FC Botoșani – FCSB. Decizie surprinzătoare a lui Elias Charalambous

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 21:03

Reclamă
Tavi Popescu și Adrian Șut, doar rezerve în FC Botoșani – FCSB. Decizie surprinzătoare a lui Elias Charalambous

Tavi Popescu și Adrian Șut, doar rezerve pentru FC Botoșani - FCSB

Colaj Octavian Popescu și Adrian Șut / Profimedia

Tavi Popescu și Adrian Șut sunt doar rezerve pentru FC Botoșani – FCSB. Doi jucători importanți din lotul echipei pregătite de Elias Charalambous nu fac parte din primul 11 al trupei „roș-albastre”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FC Botoșani și FCSB va începe de la ora 21:30. Duelul din Moldova se va putea urmări în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Tavi Popescu și Adrian Șut, doar rezerve în FC Botoșani – FCSB. Surpriză imensă pregătită de Elias Charalambous

Chiar dacă a fost convocat la echipa națională U21, Elias Charalambous nu conteează pe Octavian Popescu, pentru partida cu FC Botoșani. Criticat recent de patron, „Tavi” va începe meciul din Moldova de pe banca de rezerve a vicecampioanei.

De asemenea, „roș-albaștrii” nu contează nici pe Adrian Șut, care a salvat echipa în nenumărate rânduri, de la începutul noului sezon de Liga 1. În locul celor doi, în primul 11 al celor de la FCSB au apărut nume precum Alexandru Băluță și Mihai Lixandru, jucători preferați, în ultimul timp, de către Gigi Becali, patronul vicecampioanei.

Totuși, în ultima perioadă și Adrian Șut a fost lăudat de către Gigi Becali, dar, în mod surprinzător, acesta nu va începe partida din postura de titular. De la începutul noului sezon de Liga 1,va fi pentru prima dată când Adrian Șut nu va fi în formula de start alcătuită de către cei de la FCSB.

Reclamă

De cealaltă parte, Octavian Popescu a intrat din postura de rezervă în majoritatea partidelor jucate de către „roș-albaștrii” în acest sezon. A marcat ultimul gol pentru vicecampioană la meciul cu Sepsi, câștigat de către FCSB cu scorul de 5-2.

Cum arată echipa de start a FCSB-ului, pentru partida cu FC Botoșani:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Cr. Ganea – Djokovic, Lixandru, Olaru – Al. Băluță, Compagno, Fl. Coman

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Ad. Șut, Oct. Popescu, Miculescu, Ov. Popescu, Radaslavescu

Motivul pentru care Radunovic nu joacă la Botoșani

„Radunovic este singurul jucător absent, plus Chiricheș. Vrem să avem toți jucătorii 100%.

Avem încă un meci în deplasare. Toate meciurile sunt dificile. Am pierdut cele mai multe puncte în astfel de meciuri, așa că trebuie să fim concentrați pentru a câștiga. Botoșani e o echipă care are jucători rapizi în atac, buni pe tranziție. Trebuie să fim în cea mai bună formă. Venim după nu cel mai bun rezultat. Cel mai important e meciul următor.

Cred că experiența din acest sezon, când am pierdut cele mai multe puncte în astfel de meciuri, ne va ajuta să înțelegem că e un meci dificil. Analizăm adversarul, vorbim zilnic cu jucătorii, care sunt îndeajuns de inteligenți pentru a înțelege asta”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu Botoşani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și