Închide meniul

Mihai Lixandru s-a accidentat înainte de a se alătura lotului naţionalei! Mijlocaşul FCSB-ului, scos pe braţe în afara terenului!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2024, 23:18

Reclamă
Mihai Lixandru s-a accidentat înainte de a se alătura lotului naţionalei! Mijlocaşul FCSB-ului, scos pe braţe în afara terenului!

Mihai Lixandru s-a accidentat înainte de a se alătura lotului naţionalei!

Mihai Lixandru / captura digisport.ro

Mihai Lixandru s-a accidentat înainte de a se alătura lotului naţionalei! În minutul 57 al partidei, mijlocaşul FCSB-ului a fost scos pe braţe de staff în afara terenului. El a fost înlocuit cu Edjouma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru era convocat de Mircea Lucescu la naţionala României, pentru dubla cu Kosovo şi Lituania.

Mihai Lixandru s-a accidentat înainte de a se alătura lotului naţionalei!

Lixandru nu a putut nici să iasă singur de pe teren, având nevoie de ajutorul staff-ului.

Accidentarea pare una problematică şi rămâne de văzut dacă Mircea Lucescu va fi nevoit să îl înlocuiască pe Lixandru cu un alt jucător.

Gigi Becali a reacţionat, la scurt timp după ce Mircea Lucescu a anunţat lotul final. Deşi l-a criticat în ultima perioadă pe Mihai Lixandru, pentru declaraţiile oferite înaintea returului cu Sparta Praga, din turul trei din Champions League, patronul de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa mijlocaşului.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Becali consideră că nici Alexandru Mitriţă nu putea lipsi de la naţională, fiind în opinia sa cel mai bun jucător din Liga 1.

„Eu nu sunt surprins. V-am spus la un moment dat. ‘Mă întreb dacă nu cumva Lixandru l-a depășit pe Șut’. Acum vă spun ceva. Știam, dar prin asta Lucescu mi-a demonstrat că are ochi și vede fotbal.

Mitriță e cel mai bun jucător din România. Cum să nu-l chemi pe Mitriță?”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor a fost anunţat de Federaţia Română de Fotbal. Duelul dintre Kosovo şi România e pe 6 septembrie, de la ora 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lucescu l-a rechemat pe Alexandru Mitriţă, cel exclus din lot de Edi Iordănescu. Mai mult, Alexandru Chipciu revine şi el la naţională.

PORTARI

  • Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 25/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

  • Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 21/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 31/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 21/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Iulian CRISTEA (Universitatea Cluj, 4/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 39/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6);

MIJLOCAȘI

  • Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 28/7), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 74/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 59/5), Marius MARIN (Pisa | Italia, 22/0), Darius OLARU (FCSB, 20/0), Mihai LIXANDRU (FCSB, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 39/5), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 24/4), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 17/1), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova | 18/3);

ATACANȚI

  • Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 15/3), George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 44/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 39/5).

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și