Închide meniul

Mihai Pintilii a dat cărţile pe faţă! Ce a vorbit cu Gigi Becali despre Nicolae Dică: „Puteam să nu-i răspund?”

Viviana Moraru Publicat: 12 noiembrie 2022, 17:16

Mihai Pintilii a dat cărţile pe faţă! Ce a vorbit cu Gigi Becali despre Nicolae Dică: „Puteam să nu-i răspund?

Mihai Pintilii a dezvăluit ce a vorbit cu Gigi Becali despre Nicolae Dică

Mihai Pintilii, într-un meci la FCSB / Hepta

  • Mihai Pintilii a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gigi Becali
  • Ce a spus antrenorul despre Nicolae Dică

Mihai Pintilii a dat cărţile pe faţă, şi a dezvăluit ce a vorbit cu Gigi Becali despre Nicolae Dică. Antrenorul interimar al FCSB-ului susţine că patronul s-a interesat de schimbarea produsă în jocul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii ţinteşte o nouă victorie pe banca FCSB-ului, după succesul înregistrat în etapa precedentă, cu rivalii de la Rapid. Roş-albaştrii se vor duela cu FC U Craiova 1948 duminică, de la ora 21:00, meciul fiind în format live text, pe AS.ro.

Mihai Pintilii a dat cărţile pe faţă! Ce a vorbit cu Gigi Becali despre Nicolae Dică

Gigi Becali l-a întrebat pe Mihai Pintilii de ce FCSB presta un joc mai solid în perioada în care era pregtită de Toni Petrea, decât în cea în care Nicolae Dică se afla la cârma sa. Tehnicianul interimar al roş-albaştrilor i-a dat răspunsul pe loc patronului, şi a declarat că astfel de aspecte sunt normale, având în vedere că fiecare tehnician are propria idee de joc.

Reclamă

Totodată, Pintilii susţine că de când o pregăteşte pe FCSB, Nicolae Dică l-a sunat singură dată, după înfrângerea suferită în faţa lui West Ham.

În privinţa echipei, antrenorul interimar a declarat că jucătorii au fost mereu uniţi, indiferent cine s-a aflat pe banca tehnică.

Reclamă

„Nu comentez, vă rog, nu mai vreau să vorbesc nimic despre asta. Singura discuţie cu Nicolae Dică… m-a sunat după nu ştiu ce meci, cu West Ham, sau nu mai ştiu exact, şi am vorbit 15 minute. În rest, nimic! Nu mai vreau să mai comentez şi atât.

Nu vreau să comentez! Nu comentez!

Hai să îţi zic cum a fost (n.r. discuţia cu Gigi Becali). M-a întrebat… pur şi simplu m-a întrebat de ce echipa juca cu Toni şi nu joacă acum. Şi i-am spus că sunt doi antrenori diferiţi, gândesc altfel fotbalul. Atât, asta a fost singura discuţie. Nu puteam să îi răspund? Trebuia să îi răspund.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai vreau să aud cu Nicolae Dică, tabere… ce a fost a fost. Mulţumesc, nu mai vreau să vorbesc!

Tot timpul a fost unită echipa, eu aşa am simţit. Şi când era Nicolae Dică, echipa era unită. Eu îi văd pe băieţi zi de zi, vin cu plăcere la antrenamente. Nu cred că s-a schimbat atmosfera în vestiar, până la urmă atmosfera o crează jucătorii. Ei singuri”, a declarat Mihai Pintilii, în conferinţa de presă premergătoare duelului dintre FC U Craiova 1948 şi FCSB.

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la Laurenţiu Reghecampf

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la cel care ar putea deveni antrenor la FCSB, Laurenţiu Reghecampf. „Interimarul” roş-albaştrilor a dezvăluit ce i-a transmis tehnicianul lui Neftchi Baku.

Reghecampf este pe picior de plecare din Azerbaidjan şi au apărut tot mai multe zvonuri că ar putea să revină la echipa lui Gigi Becali. Acesta ţine legătura şi cu Pintilii.

„Când ai vorbit ultima dată cu Laurenţiu Reghecampf?„, a fost întrebarea pe care a primit-o Pintilii la conferinţa premergătoare meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Ieri. Şi azi! Nu, glumesc, nu mai ştiu. Ieri sau alaltăieri, nu mai ştiu exact. Mi-a dat un mesaj, atât: ‘Felicitări, Pinti şi ţine capul sus!’. Şi mi-a trimis şi o inimioară, da. A zis că ţine la mine„, a dezvăluit Mihai Pintilii.

Pintilii s-a ferit să anunţe dacă sunt şanse la Laurenţiu Reghecampf să vină la FCSB. „Nu ştiu, întrebaţi conducerea„, a spus antrenorul interimar al vicecampioanei României.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF