Închide meniul

Mihai Pintilii a primit o diplomă de excelenţă! „Performanța făcută la cel mai înalt nivel implică anduranță, devotament și efort”

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 14:34

Reclamă
Mihai Pintilii a primit o diplomă de excelenţă! „Performanța făcută la cel mai înalt nivel implică anduranță, devotament și efort

Mihai Pintilii a primit o diplomă de excelenţă

Mihai Pintilii a primit o diplomă de excelenţă

Mihai Pintilii a primit o diplomă de excelenţă pentru întreaga carieră de fotbalist. Pinti a fost premiat de prefectul Judeţului Hunedoara, Marian Călin Pentru, care a avut un mesaj special pentru fostul mijlocaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan de la FCSB a jucat doi ani şi la Jiul Petroşani (2007-2009), iar în carieră şi-a adjudecat două titluri de campion în Liga 1, ambele cu roş-albaştrii. El şi-a trecut în cont şi o Cupă a României şi o Cupă a Ligii.

Mihai Pintilii a primit o diplomă de excelenţă

„Sunt bucuros că Mihai Pintilii a onorat invitația mea, iar în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră sportivă și pentru recunoașterea adusă României pe plan internațional, împreună cu Adrian Nicolae David l-am premiat astăzi pe sportivul care a performat și în Valea Jiului.

Performanța făcută la cel mai înalt nivel implică anduranță, devotament și efort susținut continuu și cred că celor ce ating succesul trebuie să le oferim recunoaștere deplină”, a scris Marian Călin Petru pe Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

În acest moment, Mihai Pintilii este antrenorul celor de la FCSB, chiar dacă în acte e trecut Leo Strizu, care este deţinător de licenţă PRO.

Andrei Prepeliță, declarație tranșantă despre Gigi Becali

Andrei Prepeliță a avut o declarație tranșantă despre Gigi Becali. Fostul fotbalist a lăsat de înțeles că i-ar fi greu să lucreze cu Gigi Becali, având în vedere că patronul FCSB-ului obisnuiește să dicteze schimbările din timpul meciurilor.

„Nu știu dacă am fost pe listă (n.r. lista de posibili antrenori ai FCSB-ului). Am văzut doar declarația domnului Becali. Eu nu am vorbit cu nimeni. Dacă nu am discutat nimic oficial, nu pot comenta despre o eventuală colaborare cu FCSB.

Reclamă

Nu știu ce să spun (n.r. dacă ar putea să lucreze cu Gigi Becali, având în vedere implicarea sa la echipă). Domnul Becali nu cred că s-a schimbat acum, în ultimii 3 ani. Cred că știm cu toții că ia unele decizii peste capul antrenorilor. Se văd și rezultatele, ca să spun așa…

Am participat la ultima «triplă», când am câștigat toate cele trei trofee cu Costel Gâlcă pe bancă, iar de atunci FCSB n-a mai luat campionatul. Cam mare pauza, nu? Revenind, e o întrebare dificilă, nu pot să zic până nu aș avea o discuție cu domnul Becali. În momentul în care vezi ce ți se cere, decizi dacă accepți sau nu”, a declarat Andrei Prepeliță, pentru gsp.ro.

Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:35

VIDEOEliza Samara s-a calificat în turul 2 la WTT Star Contender Ljubljana 2024, în AntenaPLAY. Toate rezultatele românilor

21:31

Simona Halep, veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon! Anunţul organizatorilor: „Se va ţine cont de performanţe”

21:27

„Își permite să ne țină pe jar!” Mihai Stoichiță, ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu

21:09

Prima reacţie a lui Aleix Garcia, după ce a semnat cu Bayer Leverkusen! Recordul doborât de fostul jucător al lui Dinamo

20:44

VideoRomânia are forţă! Alibec, Man şi Mihăilă asigură că vor produce surpriza la EURO 2024: „Nu ne este frică”

20:41

„Afacere bună” Helmut Duckadam laudă transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB! Mesaj direct după lovitura reușită de Gigi Becali

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și