Închide meniul

Mihai Pintilii a spus lucrurilor pe nume înainte de derby-ul Rapid – FCSB: „Dacă bați, altfel ieși în oraș”

Alex Ioniță Publicat: 7 martie 2024, 16:47

Reclamă
Mihai Pintilii a spus lucrurilor pe nume înainte de derby-ul Rapid – FCSB: Dacă bați, altfel ieși în oraș”

Mihai Pintilii a spus lucrurilor pe nume înainte de derby-ul Rapid - FCSB

Mihai Pintilii / Profimedia

Mihai Pintilii a spus lucrurilor pe nume înainte de derby-ul Rapid – FCSB. Antrenorul secund al vicecampioanei a vorbit despre partida care se va juca pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele derby din ultima etapă a sezonului regular se va juca sâmbătă, de la ora 20:00. Duelul dintre Rapid și FCSB va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Pintilii a spus lucrurilor pe nume înainte de derby-ul Rapid – FCSB

Omul din staff-ul lui Gigi Becali este de părere că într-un astfel de derby nu mai contează talentul. În opinia lui Mihai Pintilii, jucătorii de la FCSB trebuie să fie motivați și să dea totul pe teren.

De asemenea, antrenorul secund de la FCSB a spus că jucătorii vor ieși „altfel în oraș” în situația în care se vor impune în derby-ul de pe Arena Națională.

„E derby, indiferent dacă nu eram pe locurile 1 şi 2. Ăsta e un meci pentru suporteri, e o atmosferă senzaţională şi contează foarte mult pentru ei în primul rând. Motivaţia ţi-o iei de la suporteri, prin ce fac ei primeşti imboldul de care ai nevoie.

Reclamă

În meciurile astea nu contează talentul sau pe ce loc eşti. Aici trebuie să te concentrezi doar tu, să fii focusat 100% şi să dai totul. Nu se mai pun puncte, nu se mai pune nimic. Nu mai contează punctele sau clasamentul într-un derby cu Rapid. Aici trebuie să câştigi meciul.

Dacă o baţi pe Rapid, parca altfel ieşi în oraş, ai alt statut. Câştigând derby-urile capeţi mai multă valoare. Vreau ca jucătorii să aibă răutate pozitivă. Asta nu înseamnă că trebuie să ne batem. Eu mă refer la răutate în sensul bun al cuvântului, trebuie să fie calmi, dar oricum la meciurile astea jucătorii în general sunt nervoşi. E un derby şi 100% vor ieşi scântei”, a spus Mihai Pintilii, la orangesport.ro.

Gigi Becali, anunţ despre prima mutare din vară la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ despre prima mutare din vară la FCSB! Alexandru Musi va reveni la liderul Ligii 1, după ce îi va expira împrumutul la Petrolul, unde a convins prin evoluţiile din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Avantajul lui Musi este şi cel al vârstei. La 19 ani, el poate fi eligibil pentru regula U21 până în 2026, lucru care ar putea cântări decisiv în decizia lui Gigi Becali.

„Din vară îl luăm, normal că îl luăm înapoi. E tehnic, îmi place de el. Dar n-are tupeul ăla la finalizare. Driblează, e bun, dar dacă nu ai explozie la finalizare, dacă nu dai goluri… De Băluță nu poți să spui, că e anti-gol, dar e argintul viu.

Îți face faze de gol, destabilizează echipe, chiar dacă nu dă gol.Musi nu destabilizează echipe. De luat îl luăm pe Musi. Ce rost are să îl lăsăm acolo? E jucătorul nostru”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și