Închide meniul

Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous la FCSB: „Suntem legaţi unul de celălalt”

Alex Masgras Publicat: 28 mai 2024, 10:41

Reclamă
Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous la FCSB: „Suntem legaţi unul de celălalt

Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous la FCSB: "Suntem legaţi unul de celălalt"

Mihai Pintilii şi Elias Charalambous / Hepta

Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous, după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1. Cei doi oameni din staff-ul tehnic al roş-albaştrilor se înţeleg de minune şi, iar Pintilii consideră că cipriotul este un „transfer” reuşit al celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous se află la FCSB din martie 2023. După ce echipa a ratat titlul la finalul sezonului respectiv, formaţia roş-albastră a câştigat campionatul.

Mihai Pintilii a spus totul despre relaţia cu Elias Charalambous la FCSB: „Suntem legaţi unul de celălalt”

Mihai Pintilii a dezvăluit că se înţelege foarte bine cu Elias Charalambous şi simte că se cunoaşte cu cipriotul de 10 ani:

„Eu nu am avut nicio problemă cu el (n.r. Elias Charalambous) și nici el cu mine. Mă simt de parcă îl știu de zece ani, parcă este de acolo. Nu știu cum s-a pliat, dar este omul perfect. Ai văzut, uneori, când vezi pe cineva, simți că nu ești pe aceeași lungime de undă sau nu te place…

Despre el nu poți să spui asta sau că nu este de-al nostru! El a fost tot timpul de acolo, parcă a fost trimis. Suntem așa (împreunează degetele)…

Reclamă
Reclamă 4

Suntem împreună și suntem legați unul de celălalt. Dacă am ceva, îl întreb, dacă are ceva, mă întreabă”, a declarat Mihai Pintilii, la „Un Podcast”.

Gigi Becali caută un atacant pentru FCSB în America de Sud!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, patronul de la FCSB l-a trimis pe Cătălin Vulturar, agentul „de casă” al campioanei, în Brazilia, pentru a găsi un atacant.

Totodată, agentul a participat și la o serie de turnee de fotbal din Statele Unite, pentru a găsi noul „număr 9” de la FCSB.

Reclamă

Gigi Becali s-a decis să caute jucători și în alte colțuri ale lumii, dat fiind succesul transferului lui Syiabonga Ngezana la FCSB. Fundașul a venit în vara trecută în România, de la Kaizer Chiefs, echipă sud-africană și a contribuit la titlul câștigat de roș-albaștrii în acest an.

De notat este faptul că Gigi Becali a transferat mulți jucători din America de Sud la FCSB, în primii săi ani ca patron al roș-albaștrilor. Printre cei mai cunoscuți se numără: Dayro Moreno, Elton, Arturo, Zapata și Juan Carlos Toja.

În perioada în care Becali a mizat pe jucători sud-americani, FCSB era văzută drept o prezență obișnuită în competițiile europene, fie că era vorba despre Liga Campionilor sau Cupa UEFA (actuala Europa League).

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și