Închide meniul

Mihai Pintilii a vorbit despre situaţia lui Malcom Edjouma: „L-a tras puţin în jos şi asta! N-a mai fost el în ultima perioadă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2023, 23:56

Mihai Pintilii a vorbit despre situaţia lui Malcom Edjouma: „L-a tras puţin în jos şi asta! N-a mai fost el în ultima perioadă

Mihai Pintilii a vorbit despre situaţia lui Malcom Edjouma

Mihai Pintilii, pe banca celor de la FCSB / Hepta

Mihai Pintilii a vorbit despre situaţia lui Malcom Edjouma. Mijlocaşul celor de la FCSB este accidentat şi nu va mai juca în acest sezon. Deşi a avut un start de an fantastic în care a marcat goluri decisive, Edjouma a intrat într-un con de umbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a vorbit despre momentul în care Malcom Edjouma a început să îşi piardă forma din startul sezonului. Edjouma a marcat 9 goluri pentru FCSB în acest sezon al Ligii 1, însă s-a accidentat la mijlocul playoff-ului. Pintilii crede că şi „regimul” strict din timpul Ramadanului l-a afectat puţin pe Edjouma.

Mihai Pintilii a vorbit despre situaţia lui Malcom Edjouma

„Nu ştiu dacă e supărat. Eu cred că puţin în jos l-a tras şi Ramadanul, că nemâncând, nedormind e greu. Nu vreau să zic că asta e vina. Cred că puţin l-a tras… 

El a făcut lucruri senzaţionale când s-a pregătit bine şi exact ce făcea la antrenamente făcea şi în meciuri şi marca. N-a mai fost el în ultima perioadă, probabil că de asta a făcut şi leziunea la muşchi, care-l trage înapoi„, a spus Mihai Pintilii la orangesport.ro.

Mihai Stoica și-ar fi dorit ca Malcom Edjouma să meargă la Belgrad și să se trateze la „vraciul” Marijana Kovacevic. Însă, acest lucru nu a fost posibil deoarece Marijana nu ar trata leziuni precum cea a lui Edjouma.

Reclamă

În plus, oficialul FCSB-ului a dezvăluit faptul că Malcom Edjouma va sta pe „bară” între patru și șase săptămâni, astfel că nu va mai evolua în actualul sezon.

„Edjouma pleacă în Franţa, s-a terminat campionatul pentru el, a vrut să meargă… a fost o chestie, că există probleme, nu există probleme la noi cu Edjouma, dar nu poţi să-l trimiţi fără să… el trebuie să zică dacă ar vrea.

Metodele Marijanei… unii pot avea încredere, alţii pot avea suspiciuni. Am zis că îl trimitem, i-am trimis Marijanei accidentarea, dar, în zona în care are el leziunea, Marijana nu intervine.

Reclamă 4 / 0/3

În situaţia asta, între patru-şase săptămâni e perioada în care trebuie să lipsească şi se recuperează în Franţa. E pierdere mare, pentru că el, într-o perioadă în care jocul nostru nu a funcţionat perfect, a fost cel care a tras echipa după el.

Respectăm toate religile, nici nu vreau sa vorbesc, să nu fiu interpretat în mod eronat. E o accidentare la o sesiune de antrenament şi atât, nu am ce să îi reproşez.

E sub contract cu noi, dacă va primi o ofertă care ne surâde, bineînţeles că va pleca, dar e în situaţia lui orice jucător, nu e niciun jucător pe care să îl considerăm de neînlocuit”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Malcom Edjouma a vorbit despre accidentarea pe care a suferit-o

Malcom Edjouma a oferit mai multe detalii despre starea sa, şi a lămurit zvonurile conform cărora „s-ar fi dat” lovit pentru a nu mai juca în ultimele patru runde de play-off.

M-am accidentat, e o ruptură la aductor. Nu mint! Acum trebuie să vedem cât timp o să stau departe de teren. Sper să revin, vreau să joc cu echipa”, a declarat Malcom Edjouma, în timpul unui live al lui Gheorghe Mustaţă, de pe TikTok.

În acest moment, FCSB se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 40 de puncte obținute.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Pintilii a vorbit despre situaţia lui Malcom Edjouma
  • Mijlocaşul celor de la FCSB este accidentat şi nu va mai juca în acest sezon

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și