Închide meniul

Mihai Pintilii așteaptă verdictul lui Gigi Becali în cazul lui Billel Omrani. Antrenorul cere excluderea din lot a francezului pentru derby-ul CFR – FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 februarie 2023, 9:13

Mihai Pintilii așteaptă verdictul lui Gigi Becali în cazul lui Billel Omrani. Antrenorul cere excluderea din lot a francezului pentru derby-ul CFR – FCSB

Billel Omrani poate reveni în Liga 1

Hepta

Mihai Pintilii așteaptă verdictul lui Gigi Becali în cazul lui Billel Omrani. Cei din stafful FCSB insistă pe lângă patron să nu îl ia în lot pe atacantul cotat la un milion de euro pentru duelul teribil cu CFR, de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, Pintilii și ceilalți membri sunt deranjați de felul în care fostul jucător de la CFR se comportă la antrenamente, dar și de atitudinea pe care acesta o are pe teren, atunci când Becali îi dă minute.

Mihai Pintilii așteaptă verdictul lui Gigi Becali în cazul lui Billel Omrani

Omrani are șanse minime de a fi titular în Gruia, după evoluția ștearsă cu Farul lui Gică Hagi, dar asta nu e tot. Pintilii ”negociază” cu patronul excluderea acestuia din lotul vicecampioanei pentru duelul cu războinicii lui Dan Petrescu.

Asta chiar și în situația în care FCSB a pierdut deja doi titulari pentru partida ce va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Joyskim Dawa și Florinel Coman sunt suspendați, după duelul cu Farul, în care camerunezul a fost eliminat, iar ”Mbappe” a încasat un cartonaș galben.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali îl va lăsa în avionul de Cluj pe Omrani. Ultimele declarații făcute de Mihai Stoica au scos în evidență nemulțumirea după meciul cu Farul, în care Billel s-a făcut de râs la autogolul din minutul 90+6.

Reclamă

”Mă uitam la faza golului anulat, golul trei. Omrani, unde se calculează că este în offside, ceva infim, milimeetric, se făcea 3-1 şi cred că meciul se termina. Omrani îşi marchează autogol de pe linia porţii. Unde mai vezi chestii din astea? Se văd foarte rar. Şi la un atacant, să loveşti mingea atât de defectuos”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Mihai Stoica, ultimatum pentru Billel Omrani

Mihai Stoica a transmis un ultimatum pentru Billel Omrani. Managerul general de la FCSB îi cere atacantului de 29 de ani să îşi schimbe atitudinea. Doar aşa va avea o şansă să devină titular la vicecampioana României.

Omrani a jucat în 13 meciuri din campionat pentru roş-albaştri şi a înscris 2 goluri. De numai 6 ori şi-a făcut loc în primul 11. În derby-ul cu Farul, pierdut cu scorul de 2-3, francezul a intrat după o oră de joc. L-a înlocuit pe Andrea Compagno, cel care tocmai marcase din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

”Omrani are evoluții oscilante, el știe de ce. Se luptă pentru postul de titular cu golgheterul campionatului, care e de o seriozitate ieșită din comun. El stă 45 de minute în plus la sală.

Jucătorii își caută mereu alibiuri, obligatoriu e antrenamentul, după care lucrează fiecare unde consideră, cum consideră.

Eu nu mă rog de niciun jucător ca să facă fotbal de performanță și să facă milioane. Dacă ei nu înțeleg că de la FCSB se pleacă cel mai ușor, dacă ei nu vor, ce să fac. Vitrina încă e luminată la noi”, a mai declarat Mihai Stoica.

Omrani a ajutat-o pe FCSB să câştige primul meci din 2023. A marcat golul victoriei din deplasarea cu Hermannstadt. A fost a doua reușită a francezului din acest sezon, după cea din duelul cu Chindia.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și