Închide meniul

Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din fotbal: „Îmi venea să plâng şi m-am abţinut cu greu. Îmi era ruşine”

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2023, 16:48

Reclamă
Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din fotbal: „Îmi venea să plâng şi m-am abţinut cu greu. Îmi era ruşine

Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din fotbal

Mihai Pintilii, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri emoţionante despre retragerea din fotbal. Fostul mijlocaş şi-a încheiat cariera în 2020, după ce a avut mai multe probleme cu accidentările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La trei ani de la această decizie, Pintilii a făcut dezvăluiri emoţionante despre momentul în care a anunţat că îşi încheie cariera de jucător.

Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din fotbal

Actualul delegat al celor de la FCSB a recunoscut că ar mai fi putut juca pentru un an sau doi la o echipă de provincie din prima ligă, dar a preferat să nu îi spună patronului Gigi Becali, pentru a putea continua la FCSB.

„(n.r. – despre conferinţa de presă în care şi-a anunţat retragerea) Aici îmi venea să plâng şi m-am abţinut cu greu. Pot să zic şi eu că am forţat (n.r. – retragerea). Pot să zic că mai puteam şi sunt convins, dar am vrut să-mi închei cariera aici (n.r. – la FCSB).

Mă duceam la Iaşi, Sepsi, la o echipă din provincie, la Voluntari, mai aproape de casă. Mă duceam un an, doi, dar nu e tot ce-ţi oferă clubul ăsta (n.r. – FCSB)

Reclamă

Ce pot să zic acum? Şi eu sunt conştient că poate mai puteam. Nevasta îmi spunea <<Nu, nu, nu, că mai poţi>>. Vreo lună şi ceva a tras grav de mine”, a dezvăluit Mihai Pintilii, la orangesport.ro.

Mihai Pintilii: „Nu voiam să ies prin uşa din dos”

Mai mult, Pintilii a mai spus că i-a fost ruşine să le transmită acest lucru lui Gigi Becali şi Mihai Stoica, pentru a nu ajunge într-o situaţie pe care să o regrete:

„(n.r. – cu Gigi Becali ai vorbit să-i spui că mai poţi?) Nu! Nici lui MM nu i-am zis şi e ca un tată pentru mine. Îmi era ruşine. Aşa mi-a fost şi cu tata. Ţineam prea mult la omul (n.r. – Gigi Becali) şi nu voiam să-mi spună după aia <<Bă, lasă-te, că e mai bine. Gata, pleci>>. Nu voiam să ajung la nivelul de conflict sau nu ştiu ce.

Reclamă 4 / 0/3

În cel mai rău caz nu-mi mai prelungeau contractul, că mai aveam jumătate de an. Am fost căpitan şi exista riscul să fie ca la Adi Popa, care făcea antrenament cu ceilalţi, în spatele porţii. Nu voiam să ies prin uşa din dos, să fiu mătrăşit. Am zis că mai bine renunţ la carieră şi măcar am continuitate.

N-am simţit că m-am lăsat. Am rămas în club, făceam aceleaşi antrenamente, apoi a venit pandemia şi m-am oprit”, a mai spus Mihai Pintilii.

Mihai Pintilii a evoluat în cariera sa la Jiul Petroşani, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu, FCSB, Al-Hilal şi Hapoel Tel-Aviv. În total, el a evoluat în 314 meciuri, marcând 19 goluri şi oferind 22 de pase de gol. La echipa naţională, el a jucat în 45 de meciuri şi a înscris un gol.

Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB

Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB e o întrebare la care a răspuns chiar Mihai Pintilii, cel care, în lipsa licenţei PRO, a făcut un pas în spate după venirea antrenorului din acte, Elias Charalambous.

„Ajut clubul de când m-am lăsat. Nu pot să nu mă implic. Doar dacă vine cineva și-mi spune ‘nu face aia’. Nu vreau să încurc. Stăm de vorbă (n.r. – el cu Charalambous), vedem ce program avem pe toată săptămână, dacă jucăm din 3 în 3 zile îl facem mai scurt. Suntem toți, Tommy Neubert, Alin Stoica, Lucian Filip, Marius Popa.

Vorbim cu oricine, nu numai eu cu Elias. Elias alege tema antrenamentului. Vedem fotbalul la fel. Ne place jocul de posesie. Ne potrivim. Îi place și lui să avem mingea. Există și momente când nu avem aceleași idei.

Ultimul cuvânt, dacă decizia e bună, poate să fie și al lui MM Stoica, al lui Argăseală, al lui Gigi Becali. Nu contează. Suntem o echipă și lucrăm foarte bine”, a spus Pintilii, la SportCast cu Sile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și