Închide meniul

Mihai Pintilii, dezvăluiri uluitoare despre școala de antrenori din Republica Moldova: „Vor să te ajute, nu să te nenorocească”

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 15:45

Reclamă
Mihai Pintilii, dezvăluiri uluitoare despre școala de antrenori din Republica Moldova: Vor să te ajute, nu să te nenorocească”

Mihai Pintilii, dezvăluiri uluitoare despre școala de antrenori din Republica Moldova

Mihai Pintilii, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri uluitoare despre școala de antrenori din Republica Moldova! Delegatul celor de la FCSB a vorbit despre metoda prin care încearcă să obțină licența PRO, pentru a putea deveni antrenor cu acte în regulă la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, fostul jucător al „roș-albaștrilor” nu poate ocupa nici măcar funcția de antrenor secund la echipa patronată de Gigi Becali, având în vedere faptul că nu deține licența A, care i-ar permite să facă acest lucru.

Mihai Pintilii, dezvăluiri uluitoare despre școala de antrenori din Republica Moldova! Care sunt planurile acestuia

Delegatul FCSB a vorbit despre școala de antrenori pe care o urmează și a menționat și motivul pentru care a decis să nu urmeze cursurile școlii din România. Mihai Pintili a dezvăluit faptul că în România trebuie să facă anumite exerciții care, în opinia sa, nu au absolut nicio logică.

De asemenea, acesta și-a dezvăluit și planurile de viitor și a menționat când va putea să devină antrenor, ce-i drept doar „secund”, la echipa patronată de Gigi Becali.

„Sunt lucruri care mă ajută în Moldova. Vor să te ajute și nu vor să te nenorocească. Vor să te ajute să-ți iei licența. Asta nu înțeleg românii aici. Eu aici îmi iau carnetul de antrenor și mă pun să fac niște chestii care n-au nicio logică… N-au nicio legătură

Reclamă

Eu am 46 de meciuri la echipa națională, iar ei pe mine și pe Chipciu ne-au pus să dăm pas cu latul! Am nevoie de asta la carnetul de antrenor? Sau să dau cu capul! Mi se par lucruri care nu-și au logica. OK, învață-mă… Du-mă la școală să fac anatomie, biologie, biomecanică. Da, sunt de acord să merg să învăț. Dar mă scoți afară să dau pas cu latul sau să fac un plan de antrenament mi se pare că e prea mult. Eu mă duc, că trebuie să fac chestia asta.

Carnetul de antrenor îl iau în România, licențele în Moldova. La anul dacă iau Licența A , mă pot înscrie la Licența PRO. Trebuie să fiu un an secund sau „principal”. Cu Licența A mă pot angaja secund la FCSB”, a spus Mihai Pintilii, potrivit gsp.ro.

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB

Dorin Rotariu este ca şi plecat de la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a greşit atunci când l-a adus pe fostul dinamovist. Acesta a jucat 4 meciuri pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

„L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și