Închide meniul

Mihai Pintilii, impresionat de Elias Charalambous: „L-a trimis Dumnezeu!” Ce l-a şocat pe cipriot în România

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 10:02

Reclamă
Mihai Pintilii, impresionat de Elias Charalambous: „L-a trimis Dumnezeu! Ce l-a şocat pe cipriot în România

Mihai Pintilii, impresionat de Elias Charalambous

Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Pintilii s-a arătat impresionat de Elias Charalambous. „Pinti” susţine că cipriotul s-a adaptat perfect la FCSB, deşi se află de puţin timp la trupa roş-albastră. De asemenea, acesta a mai dezvăluit că tehnicianul posesor de licenţă PRO s-a familiarizat şi cu ceilalţi membrii din staff-ul tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a mai dezvăluit că zvonurile conform cărora s-ar fi aflat într-un conflict cu Elias Charalambous l-au deranjat enorm pe tehnicianul cipriot.

Mihai Pintilii, impresionat de Elias Charalambous

Mihai Pintilii a dezvăluit că Elias Charalambous a înţeles tot ce se întâmplă la echipă, încă din primul moment, motiv pentru care s-a pliat excelent pe ceea ce se cere.

De asemenea, „Pinti” susţine că cipriotul a avt un şoc atunci când a apărut informaţia conform căreia s-ar fi aflat într-un conflict cu fostul mijlocaş de la FCSB.

Cred că pe Elias l-a trimis Dumnezeu. E un băiat care zici că e cu noi de şapte-opt-nouă-zece ani. A înţeles totul perfect şi s-a băgat aşa, direct, mi-e greu să zic. Altcineva care venea nu cred că reuşea să se impună aşa uşor, să fie atât de liber în expirmare şi în tot.

Reclamă

Parcă zici că a trăit în acest club de mulţi ani. (n.r. şi ţi-a adus linişte?) Absolut. Suntem un grup foarte bun. Tommy a rămas şi el impresionat de el (n.r. Charalambous). E foarte uşor de lucrat cu el.

Am citit că a povestit şi el aia cu bătaia şi cu… Doamne fereşte, păi dacă era bătaie, trebuia să povestim bătaia de la CFR, Muhar şi Burcă erau vineţi, asta înseamnă bătaie, să fii vânăt la ochi.

Păi dacă tot avem surse… daţi cu subiect şi predicat, <<Şi-au dat două palme>> sau… nu există aşa ceva. Săracul, era supărat, era nervos, <<Cine a scris? La noi în Cipru, dacă… trebuie să suni>>.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis <<Pe cine să suni, mă?>>. <<Să scoată articolul, că nu e normal ce au pus>>, i-am spus <<Dom’le, unde te crezi, în Cipru?>>, a zis <<La noi, după două minute, îl şterge>>.

Bine, mă, după două minute… la noi trebuie să te adaptezi, trebuie să te dai după ai noştri”, a declarat Mihai Pintilii, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, detalii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Manangerul general de la FCSB susţine că cipriotul este antrenorul principal al echipei, deşi „Pinti” este cel care le oferă indicaţii jucătorilor în timpul antrenamentelor.

„Niciodata nu îi impun unui antrenor ce să facă. Îl las, dar în momentul în care cred eu că nu e bine ce face, e normal să-i spun. Pe o treaptă ierarhică, eu sunt superior lor.

Cum aş putea eu să fiu eu controlat de un antrenor. Acolo, în baza de pregătire, eu conduc. Eu nu pot să mă bag în procesul de pregătire al unei echipe. Charalambous nu e doar antrenor cu licenţă, e antrenor principal. Charalambous nu a schimbat, el a completat. Indicaţiile e normal ca la antrenamente să lea dea Pinti sau Filip.

Se consultă în permanenţă. E şi o chestie de barieră lingvistică. Noi avem antrenor principal: Elias Charalambous. Punct”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și