Închide meniul

Mihai Stoica, detalii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii: „Indicaţiile e normal să le dea el!”

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 8:20

Reclamă
Mihai Stoica, detalii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii: „Indicaţiile e normal să le dea el!

Mihai Stoica cere o schimbare esenţială, după gafele de arbitraj din Liga 1

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Manangerul general de la FCSB susţine că cipriotul este antrenorul principal al echipei, deşi „Pinti” este cel care le oferă indicaţii jucătorilor în timpul antrenamentelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a fost adus la FCSB în locul lui Leo Strizu. Cipriotul este posesor de licenţă PRO, şi deşi iniţial se zvonea că va ocupa funcţia de antrenor principal doar în acte, se pare că acesta a reuşit să se impună la trupa roş-albastră.

Mihai Stoica, noi detalii despre colaborarea dintre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Mihai Stoica susţine că poate interveni peste un antrenor de la FCSB, dacă i se pare că acesta nu acţionează cum trebuie. Managerul general susţine că nu poate fi controlat de niciun tehnician, deoarece le este superior lor.

În acest context, MM a declarat că nu are niciun cuvânt de spus în clipa de faţă la echipă, deoarece Mihai Pintilii şi Elias Charalambous se ocupă excelent de jucători. Managerul general al echipei l-a numit clar pe cipriot adevăratul antrenor principal al echipei, chiar dacă a recunoscut că Mihai Pintilii le oferă indicaţii fotbaliştilor la antrenamente.

„Niciodata nu îi impun unui antrenor ce să facă. Îl las, dar în momentul în care cred eu că nu e bine ce face, e normal să-i spun. Pe o treaptă ierarhică, eu sunt superior lor.

Reclamă

Cum aş putea eu să fiu eu controlat de un antrenor. Acolo, în baza de pregătire, eu conduc. Eu nu pot să mă bag în procesul de pregătire al unei echipe. Charalambous nu e doar antrenor cu licenţă, e antrenor principal. Charalambous nu a schimbat, el a completat. Indicaţiile e normal ca la antrenamente să lea dea Pinti sau Filip.

Se consultă în permanenţă. E şi o chestie de barieră lingvistică. Noi avem antrenor principal: Elias Charalambous. Punct”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Gigi Becali, anunț despre colaborarea dintre Mihai Pintilii și Elias Charalambous de la FCSB

Gigi Becali a oferit noi detalii despre colaborarea dintre Mihai Pintilii și Elias Charalambous de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a recunoscut că l-a adus pe tehnicianul cipriot pentru a fi ajutorul lui „Pinti”, însă ușor-ușor, acesta s-a impus în fața fostului mijlocaș.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a fost întrebat despre un posibil conflict între Elias Charalambous și Mihai Pintilii. Patronul de la FCSB a negat acest fapt, și a dezvăluit că cei doi se înțeleg foarte bine.

De asemenea, Becali a declarat că deși a fost adus ca un ajutor pentru Pintilii, Charalambous este acum cu adevărat antrenorul principal al echipei roș-albastre.

„Vă dau cuvântul meu de onoare că nu există nici măcar un milimetru de neînțelegeri între Pintilii și Charalambous, au o relație foarte bună.

Prima dată l-am adus mai mult ca să ne ajute, dar între timp s-a impus natural Charalambous, în așa fel încât Pintilii a înțeles, nu a trebuit să-i mai zic eu. Pintilii a înțeles că antrenorul e Charalambous”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și