Închide meniul

Mihai Pintilii nu rămâne „principal” la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Trebuie să avem antrenor cu licență PRO!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 noiembrie 2022, 21:05

Mihai Pintilii nu rămâne „principal la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Trebuie să avem antrenor cu licență PRO!

Mihai Stoica ştie ce-i lipseşte lui Denis Drăguş

Mihai Stoica a anunțat că Mihai Pintilii nu va rămâne antrenor principal la FCSB / Hepta

Mihai Pintilii nu rămâne antrenor principal la FCSB. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, în această seară. Managerul general al roș-albaștrilor a explicat că oficialii clubului vor căuta un antrenor cu licență PRO pentru a umple „golul” lăsat după despărțirea de Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus duminică, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2, că ia în calcul ca Pintilii să fie transformat din antrenor interimar în principal.

Mihai Pintilii nu rămâne „principal” la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunțul

Ipoteza respectivă a durat însă mai puțin de 24 de ore. Mihai Stoica a intervenit și a asigurat că FCSB va avea un nou antrenor, cu licență PRO, peste două săptămâni.

MM a dezvăluit că, la ora actuală, nu are în vizor nicio variantă de înlocuitor pentru Nicolae Dică, însă spune clar și răspicat că Mihai Pintilii nu reprezintă o soluție pe termen lung.

„Noi vom aduce antrenor. E clar că trebuie să aducem antrenor. Putea să stea oricine pe bancă la meciurile astea şi să dea indicaţii la meciurile astea. Peste două săptămâni va trebui să ne prezentăm cu antrenor principal, cu licenţă, pe bancă. Oricine poate să facă orice, noi nu putem.

Reclamă

(n.r. – FCSB va aduce un antrenor?) Da. Nu suntem aproape de nimeni, n-am niciun nume. Trebuie să avem antrenor cu licenţă pro. Pintilii, dacă va fi pe bancă, va fi doar delegat, să zicem”, a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

Ce spunea Gigi Becali despre Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

La ora actuală, Mihai Pintilii deține licența B. Aseară, după victoria din Bănie, Gigi Becali a anunțat că și-ar dori ca tânărul antrenor să devină principal, dacă va primi undă verde din partea FRF.

Becali a vorbit și despre Laurențiu Reghecampf, despre care s-a zvonit că ar putea veni gratis la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Vom face totul conform regulamentelor. Dacă regulamentul ne permite, da (n.r. – rămâne Pintilii). Atunci aşa vom face. Domnule, vom face conform regulamentelor. Noi dacă alţii au făcut şi a putut Croitoru, înseamnă că putem şi noi. Dacă nu putem, nu mai facem.

Eu nu ştiu, eu spun că Pintilii va sta pe bancă şi o să aducem un antrenor. El tot timpul va sta pe bancă. Vreţi să vă spun ceva care să îmi afecteze mie. Dacă permite regulamentul, da. Da (n.r. dacă îl vrea în continuare pe Pintilii antrenor principal).

E adevărat că nu i-am dat nicio şansă Rapidului, nu i-am dat nici Craiovei. Azi, la 2-0, trebuia să aibă mai multă posesie. Dar pentru ce voiau al treilea gol? Eu le-am spus, la 2-0 nu mai vreau golul trei. Cred că aşa trebuie să fac, pentru ce îmi trebuie al treilea gol? Să risc să primesc gol. Asta o să le spun şi lor.

(N.r. – Despre Laurențiu Reghecampf) Nu, nu e nimic adevărat. Nu mi-a spus omul aşa ceva, că vine gratis. Doamne fereşte! De ce să vină gratis? Pentru ce gratis? De ce să vorbim dacă se întâmplă (n.r. L-aţi dori înapoi?). Eu nu vorbesc cu dacă niciodată. Eu vă spun că vom face conform regulamentelor. V-am dat de înţeles. Fac conform regulamentelor cu Pintilii, de ce să mă mai întrebaţi de Reghecampf?”, a spus Gigi Becali, duminică, pentru Digisport.

Recomandări
  • Mihai Pintilii nu rămâne „principal” la FCSB
  • Mihai Stoica a făcut anunțul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și