Închide meniul

Mihai Rotaru a anunțat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova. Când va fi prezentat tehnicianul

Alex Ioniță Publicat: 25 iulie 2023, 22:27

Reclamă
Mihai Rotaru a anunțat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova. Când va fi prezentat tehnicianul

Mihai Rotaru a anunțat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf / Hepta

Mihai Rotaru a anunțat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova. Patronul formației a dezvăluit și când va fi prezentat oficial noul antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova, după aventura din Azerbaidjan, acolo unde a pregătit-o pe Neftci Baku. „Reghe” a mai antrenat gruparea din Bănie în sezonul 2021/2022.

Mihai Rotaru a anunțat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova. Patronul a anunțat motivul pentru care Eugen Neagoe a plecat de la echipă

Mihai Rotaru a anunțat numele noului antrenor al Universității Craiova. Este vorba despre Laurențiu Reghecampf, care a semnat o înțelegere valabilă pe 2 ani cu echipa din Bănie. De asemenea, acesta a dezvăluit motivul pentru care Eugen Neagoe a plecat de la formația care a terminat sezonul trecut pe locul al 4-lea, în Liga 1.

„Am încheiat negocierile cu Laurenţiu Reghecampf. Îl vom anunţa în curând. Aşteptăm să se facă 12 noaptea. Primul mandat al lui „Reghe” a început pe 26 iulie şi vrem ca următorul să înceapă la fel. Sunt superstişios.

„I-am spus domnului Neagoe…despărţirea de el a fost cea mai grea de făcut. Nu am ce să-i reproşez lui, a fost o colaborare bună, din punct de vedere moral. Am încheiat play-off-ul jucând foarte bine, dar cu rezultate negative. Nu voiam să mai trăiesc perioada aceea, şi am vrut să fac o schimbare. Nu putem să continuăm cu această lipsă de şansă.  Va semna un contract pe două sezoane, şi îl vom anunţa tot pe 26 iulie, la fel ca data trecută”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Reclamă

Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a contactat pe Marius Șumudică

Patronul oltenilor a declarat că Marius Șumudică nu a fost o opțiune pentru banca tehnică a echipei sale. Acesta a dezvăluit că a discutat doar cu Laurențiu Reghecampf și a menționat și de ce nu a apelat la serviciile antrenorului care este liber de contract, după despărțirea de Al-Raed.

„Nu am discutat cu niciun alt antrenor, doar cu Laurenţiu Reghecampf, detalii legate de contract. Nu aş folosi pe nimeni, mai ales pe Marius Şumudică. Am evitat să-l sun pe Marius Şumudică, pentru că astfel l-aş fi pus pe el antrenor. Laurenţiu Reghecampf are de terminat o treabă pe care a întrerupt-o anul trecut. Vreau să aibă această posibilitate, de a-şi duce munca la bun sfârşit. Asta a fost decizia, de-a lungul timpului, nu am negociat cu doi antrenori în acelaşi timp.

Întotdeauna Marius Şumudică este în calcule. Dar singura persoană cu care am negociat a fost Reghecampf. Nu am făcut joc dublu. Avem o treabă de terminat împreună, Reghe cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Îl ştiu pe Reghecampf, cu bune şi cu rele. Am decis să reluăm această colaborare, ştim în ce ne băgăm. A încetat o muncă şi trebuie să o ducă la bun sfârştit. Sper ca viitorul să-mi dea dreptate.

Titlul e obiectivul, mai ales că am cedat două puncte (n.r. remiza cu Oţelul Galaţi, din etapa a doua). Le-am luat şi le-am aruncat. Şi jucătorilor le-am zis că ce s-a întâmplat a fost ruşinos”, a mai adăugat patronul Universității Craiova, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și