Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Neftci Baku! Anunţul postat de clubul azer

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 12:30

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Neftci Baku! Anunţul postat de clubul azer

Laurenţiu Reghecampf, aproape de o plecare de la Neftci Baku

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci al lui Neftci Baku/ Profimedia

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Neftci Baku! Anunţul a fost făcut astăzi, pe contul oficial al clubul azer. Se pare că oficialii formaţiei din Baku i-a găsit deja înlocuitor antrenorului român, fiind în discuţii avansate cu un tehnician turc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf o antrena pe Neftci din vara anului trecut. Oficialii formaţiei din Baku au fost nemulţumimţi de rezultatele înregistrate de echipă, în sezonul trecut. Neftci a terminat pe locul trei, şi a pierdut finala Cupei.

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Neftci Baku

Update: Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Neftci Baku.

„Ne-am despărţit de antrenorul principal, Laurenţiu Reghecampf, şi de staff-ul lui. Prin decizia Consiliului de Supraveghere al lui Neftci, contractele cu antrenorul echipei, Laurenţiu Reghecampf, şi cu asistenţii săi, au fost reziliate de comun acord. Mulţumim antrenorului şi staff-ului său pentru serviciul lor şi le dorim succes în viitor.

Publicul va fi informat curând cu privire la următorul antrenor”, se arată în anunţul postat pe pagina oficială de Instagram a lui Neftci Baku.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf a plecat astăzi spre Baku, anunţă digisport.ro, pentru a începe pregătirea de vară alături de Neftci. Însă, oficialii azeri nu se vor mai baza pe serviciile antrenorului român, în următoarea stagiune.

Se pare că „Reghe” se va despărţi de echipa pe care a antrenat-o timp de un sezon, însă nu se ştie ce sumă va va primi de la oficialii de la Naftchi.

Clauza stipulată în contractul lui Laurenţiu Reghecampf, în cazul unei demiteri, este de 150.000 de euro, însă se va ajunge la un compromis şi antrenorul român va înasa doar o parte din această sumă.

Reclamă 4 / 0/3

În locul lui „Reghe”, azerii de la Neftci s-au gândit să-l aducă pe Sergen Yalcin, o legendă a fotbalului din Turcia, fost elev al lui Mircea Lucescu.

Presa din Azerbaidjan anunţă faptul că tehnicianul turc a ajuns deja la Baku, cu un avion privat, şi negociază cu oficialii lui Neftci. Aceştia îi propun lui Yalcin un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Laurenţiu Reghecampf ar putea reveni în Liga 1

Laurenţiu Reghecampf este aproape de o revenire în Liga 1. După un sezon la Neftci Baku, antrenorul ajuns la 47 de ani nu ar spune „nu” unei oferte potrivite din prima ligă românească.

Conform playsport.ro, Reghe ar fi vorbit deja cu Gigi Becali şi Mihai Rotaru, patronii de la FCSB şi Universitatea Craiova, două cluburi pe la care a mai trecut fostul şot al Anamariei Prodan.

Becali şi Rotaru sunt cei doi patroni din Liga 1 care i-ar putea oferi salariul pe care acesta îl cere. Potrivit sursei citate, Reghe e dispus să revină în România pentru 20.000 de euro pe lună, jumătate din cât câştigă în acest moment la Neftchi.

În sezonul recent încheiat, Reghe şi echipa lui au terminat campionatul pe locul 3 şi au pierdut şi finala Cupei. Astfel, presa din Azerbaidjan susţinea că Sergen Yalcin este antrenorul care i-ar putea lua locul românului, la Neftci.

Reghecampf a avut parte de două titluri câştigate alături de FCSB, în 2013 şi 2014. El a mai antrenat Universitatea Craiova, Concordia Chiajna, Al-Hilal, Litex Lovech, Al Wahda sau Al Ahli.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și