Închide meniul

Mihai Rotaru a confirmat un nou transfer la Universitatea Craiova! Câți bani plătește patronul oltenilor

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2023, 15:21

Reclamă
Mihai Rotaru a confirmat un nou transfer la Universitatea Craiova! Câți bani plătește patronul oltenilor

Pavel Badea îl felicită pe Mihai Rotaru pentru „epurarea” de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Rotaru a anunțat un nou transfer la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor susține că este aproape de a obține semnătura unui fundaș stânga african.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a efectuat deja două transferuri în această iarnă. Trupa din Bănie l-a cumpărat pe Alexandru Ișfan de la FC Argeș, și l-a adus liber de contract pe Gjoko Zajkov.

Mihai Rotaru a confirmat un nou transfer la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a anunțat că va plăti suma de 200.000 de euro în schimbul noului jucător care se va alătura lotului lui Eugen Neagoe. Mai mult decât atât, oficialul din Bănie susține că fundașul va fi prezentat în scurt timp, pentru a putea începe pregătirile alături de olteni.

„Dacă rezolvăm și fundașul stânga, pentru că nu avem dublură la Vătăjelu, considerăm că a fost o campanie de transferuri foarte bună. Fundașul stânga este deja în Craiova de două zile. Sperăm ca miercuri să îl anunțăm. Nu pot să vă spun cine. Până când nu sunt toate procedurile făcute, nu avem cum. Nu trebuie să vă supărați. În momentul în care-l vom anunța, va anunța și clubul respectiv.

Este un jucător din afara României, un internațional dintr-o țară africană. Din Africa centrală. A jucat în Europa. Are 24 de ani făcuți în această lună.

Reclamă
Reclamă 4

Suma? Undeva la 200.000 de euro. Noi zicem că este un jucător foarte-foarte bun”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Aceeași sursă citată mai sus anunță faptul că Basilio Ndong ar fi jucătorul despre care vorbșete Mihai Rotaru. Fundașul central din Guineea Ecuatorială a evoluat ultima dată la formația norvegiană IK Start.

Eugen Neagoe, atacat după debutul ratat la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, atacat după debutul ratat la Universitatea Craiova. Liviu Ganea, fostul atacant dinamovist, a criticat jocul prestat de olteni.

Reclamă

Jocul oltenilor nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar FC Botoșani a profitat. Liviu Ganea a fost surprins neplăcut de prestația formației din Craiova și a identificat principala problemă la echipa lui Neagoe: lipsa mentalității de învingător.

„Cred că toată lumea se aștepta de la CSU să joace altceva. Nu simțeai că e o echipă cu nerv, care a intrat așa din primul minut și să-și dorească trei puncte. Nu am văzut o echipă care pune presiune pe adversar, încearcă să-și impună jocul.

Parcă era meci amical, în Antalya, așa părea jocul. Nu este o atitudine pentru o echipă care intră pe teren să câștige fiecare meci. Chestia asta pleacă și din componența lotului.

Când intrai în vestiarul lui Dinamo sau lui CFR Cluj, erai obligat să te gândești să câștigi. Nu există această mentalitate și nu e cultivată în vestiarul celor de la CSU. Vorbesc despre ambiția aia când intri pe teren”, a spus Liviu Ganea, pentru digisport.ro.

Eugen Neagoe a debutat cu o înfrângere la Universitatea Craiova, 0-1 cu FC Botoșani. Antrenorul nu a putut însă să stea pe banca oltenilor, pentru că încă nu și-a încheiat raporturile contractuale cu U Cluj. Oltenii au fost învinși cu 1-0 de către Botoșani.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și