Închide meniul

Mihai Rotaru a dezvăluit cât a plătit pentru Jalen Blesa, jucător care a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB: „Ştiam că se face”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 21:34

Reclamă
Mihai Rotaru a dezvăluit cât a plătit pentru Jalen Blesa, jucător care a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB: „Ştiam că se face

Mihai Rotaru, scenariu de coşmar pentru Gigi Becali

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă

Mihai Rotaru a dezvăluit cât a plătit pentru Jalen Blesa. Atacantul cu dublă cetăţenie, spaniolă şi engleză, a semnat cu Universitatea Craiova. Gigi Becali îl dorea şi el la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru a spus că a plătit 300.000 de euro pentru atacantul cu cifre foarte bune în campionatul din Kosovo. El a venit de la FC Priştina.

Mihai Rotaru a dezvăluit cât a plătit pentru Jalen Blesa, jucător care a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB

Am știut de la început că se face, că am mai avut o experiență cu Mamut. Noi, la ora 16:00, ne-am înțeles cu toată lumea. La 18:30 avem toate actele semnate. La 20:00 erau încărcate în platforma FIFA. Cei de la Priștina nu au mai făcut transferuri internaționale și nu știau cum să folosească platforma. 

FIFA a intervenit. Jucătorul a semnat un contract valabil, clubul a semnat un contract valabil. Noi, dacă nu introduceam în platformă contractul până la 12 noaptea, nu se putea face transferul. A fost vina doar a celor de la Priștina.

Costurile totale au fost undeva spre 300.000 de euro, vorbesc despre transfer între cluburi, bonus de instalare”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă
Jalen Blesa, primul interviu pentru Universitatea Craiova!
Jalen Blesa a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova

Jalen Blesa, primul interviu pentru Universitatea Craiova! Ce a declarat atacantul care a fost dorit şi de Gigi Becali

Jalen Blesa a oferit primul interviu pentru Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a reuşit să îl transfere chiar dacă perioada de mercato se încheiase. Universitatea Craiova a avut nevoie de o derogare de la FIFA.

Sunt foarte nerăbdător, vin la un club foarte mare din România, aşa că sunt foarte fericit.

(n.r: Cum au decurs negocierile pentru venirea la Craiova?) A fost un lucru de ultim moment, dar, având în vedere interesul din partea antrenorului şi ştiind cât de important este acest club de fotbal în România, a fost o alegere uşoară pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Care sunt cele mai importante lucruri pe care le ştiai despre oraş şi echipă, înainte de a ajunge aici?) Ştiam că acest club are o istorie foarte bună, cu multe trofee, iar în acest sezon are un lot puternic, se descurcă foarte bine şi vom încerca să luptăm pentru titlu.

(n.r: Care sunt obiectivele tale cu echipa?) Cum am mai spus, să câştig campionate, să mergem în Europa, să dau tot ce am mai bun pentru această echipă.

(n.r: Care este opinia ta în ceea ce priveşte campionatul României?) Este o ligă plină de provocări, un campionat foarte dificil”, a spus Jalen Blesa într-un interviu pentru Universitatea Craiova, publicat de olteni pe contul de Facebook al clubului.

Mesajul lui Jalen Blesa pentru fanii Universităţii Craiova

Atacantul cu cifre foarte bune în campionatul din Kosovo a transmis şi un mesaj pentru fanii Universităţii Craiova.

Salutare, suporteri ai Craiovei! Sunt aici acum, Hai Craiova!”, le-a transmis Blesa suporterilor echipei lui Mihai Rotaru.

Cotat de transfermarkt.com la 250.000 de euro, Blesa are 18 jocuri în acest sezon, în campionat, la FC Priştina. El a marcat 9 goluri şi are şi 4 pase decisive.

Din 2022 evoluează în Kosovo, mai întâi la KF Istogu, ulterior la KF Rahoveci şi în cele din urmă la FC Priştina. Blesa a ajuns în Kosovo din Anglia, acolo unde a evoluat pentru Arlesey Town, în ligile inferioare engleze. S-a născut la Barcelona.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și