Închide meniul

Mihai Rotaru a găsit un nou antrenor pentru Universitatea Craiova! Un fost selecţioner, gata să vină în Bănie

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2023, 14:39

Reclamă
Mihai Rotaru a găsit un nou antrenor pentru Universitatea Craiova! Un fost selecţioner, gata să vină în Bănie

Mihai Rotaru a găsit un nou antrenor pentru Universitatea Craiova

Jucătorii Universităţii Craiova, în timpul unui meci/ Profimedia

Mihai Rotaru a găsit un nou antrenor pentru Universitatea Craiova. Ivaylo Petev, fostul antrenor al celor de la Ludogoreţ, e pe punctul de a-i prelua pe olteni, rămaşi fără antrenor după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele etape, Dragoş Bon şi Corneliu Papură s-au ocupat de antrenamentele celor de la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a găsit un nou antrenor pentru Universitatea Craiova

Conform gsp.ro, Ivaylo Petev este alesul lui Mihai Rotaru. Acesta este un tehnician bulgar, care s-a despărţit în urmă cu mai puţin de o săptămână de Ludogoreţ.

Petev a reuşit să câştige atât campionatul în Bulgaria, cât şi Cupa, în sezonul trecut petrecut pe banca celor de la Ludogoreţ.

De-a lungul carierei, viitorul antrenor al celor de la Universitatea Craiova le-a mai pregătit pe Levski Sofia, AEL Limassol, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadsiah şi Jagellonia. Acesta a mai fost selecţionerul Bosniei şi al Bulgariei.

Reclamă

Alături de Bosnia, Petev a învins naţionala României anul trecut, în Liga Naţiunilor, scor 1-0.

Ivaylo Petev a fost demis de Ludogoreţ pe 23 octombrie, după remiza cu Arda, scor 0-0, din deplasare. Campioana en-titre din Bulgaria se află în prezen pe locul 5, cu 24 de puncte, la opt puncte distanţă de primul loc, dar şi cu trei meciuri mai puţin disputate fraţă de liderul Cherno More.

Universitatea Craiova se află în prezent pe locul patru în Liga 1, cu 22 de puncte, acumulate după 13 runde disputate. În această etapă, oltenii se vor duela cu Rapid, pe stadionul din Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Universitatea Craiova e un FCSB mai mic!” Mihai Rotaru, comparat cu Gigi Becali

Mihai Rotaru este comparat cu Gigi Becali de către impresarul Florin Manea. Acesta susține că Universitatea Craiova „este un FCSB mai mic”, deoarece patronul oltenilor se implică la fel de mult ca latifundiarul din Pipera.

Florin Manea a declarat că Mihai Rotaru este foarte implicat la echipa sa. Acesta este de părere că cei de la Universitatea Craiova sunt foarte pretențioși în ceea ce privește echipa.

„Craiova e un FCSB mai mic. Știu și din auzite că Rotaru se implică la echipă ca Becali. Sunt prețioși ăstia de a Craiova. Nu văd să câștige titlul sezonul ăsta si nici nu-l vor vedea.

Eu cred că este anul lui Gigi. După 20 de ani de când e în fotbal, pot spune că Gigi a învățat și că acum se pricepe la fotbal. Și nu sunt ironic. A învățat, a studiat și cred că acesta este anul lui. Așa simt eu.

E o simbioză între Gigi, Meme Stoica, Haralambie și Pintilii. Eu așa cred, că FCSB va fi campioană”, a declarat Florin Manea, conform playsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și