Închide meniul

Mihai Rotaru a început să împartă amenzi: „A vorbit fără să fie întrebat!”. Ce a spus despre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2022, 10:18

Mihai Rotaru a început să împartă amenzi: „A vorbit fără să fie întrebat!. Ce a spus despre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu

Mihai Rotaru a început să împartă amenzi: "A vorbit fără să fie întrebat!". Ce a spus despre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu

Mihai Rotaru este patronul Universităţii Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Rotaru a început să împartă amenzi la Universitatea Craiova. Patronul grupării din Bănie l-a amendat chiar pe preşedintele clubului, Sorin Cârţu, care a avut o reacţie surprinzătoare după ce Mirel Rădoi a exclus patru jucători din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ești jupânul echipei, al vestiarului, ai principiile tale și filozofia ta, e problema ta„, l-a avertizat Cârţu pe antrenorul oltenilor. Declaraţiile nu i-au picat bine lui Mihai Rotaru, care a anunţat primele măsuri luate.

Mihai Rotaru a început să împartă amenzi. Sorin Cârţu, bun de plată

Finanţatorul alb-albaştrilor a ţinut să asigure că Mirel Rădoi este singurul care decide ce se întâmplă în vestiar. Continuă să îi ofere încredere antrenorului, chiar şi după ce Andrei Ivan (25 de ani), Jovan Markovic (21 de ani), Sergiu Hanca (30 de ani) şi Ionuț Vînă (27 de ani) au fost scoşi din lot.

Sunt un om principial și e indicat ca rufele să le spălăm în cadrul clubului. Nu deciziile au fost o problemă, ci faptul că au devenit publice. N-a fost o decizie tehnică, ci de strategie. Nu trebuie neapărat să mintă cu ceva, ci doar să spună că a fost o decizie a clubului asumată de toată lumea, de el, de mine și de domnul Sorin Cârțu.

Nu i-am știrbit din autoritate lui Mirel Rădoi, din contră. Susținem deciziile luate, rămân în picioare. Mirel Rădoi e cel care decide în vestiar, la echipă, cum gestionează grupul și deciziile luate. Toate lucrurile sunt în regulă. Rămănem pe aceeași direcție și nu schimbă nimeni decizia lui Mirel Rădoi. Din contră, o susținem.

Reclamă

Mirel Rădoi a avut o reacție normală. A explicat motivele deciziilor luate și noi suntem alături de domnia sa în continuare. Noi avem principiile clare. Domnia sa are dreptul la opinie, trebuie să-și impună acțiunile, dar trebuie să fie foarte atent. Lucrurile se pot interpreta. Noi suntem o familie, cu bune și cu regule. Nu ținem sub preș, ci pur și simplu nu le expunem.

„Mirel Rădoi își dedică 24 de ore din 24 muncii”

Pentru acest lucru (n.r – comentariul la adresa lui Mirel Rădoi), domnul Cârțu a fost amendat. E foarte simplu. A vorbit fără să fie întrebat. Glumesc, am o relație specială cu domnul Cârțu. S-au discutat aceste lucruri. În cursul zilei de ieri, am avut o ședință de analiză și lucrurile sunt extrem de clare.

Sunt relații normale între ei, dar au fost deficiențe de comunicare. Mirel nu folosește telefonul în momentul în care antrenează. El nu vorbește nici măcar cu familia. Își dedică 24 de ore din 24 muncii. E foarte dedicat meseriei. Pentru asta îl apreciez și țin la el. Nu e o ruptură. Oamenii s-au exprimat, suntem în Oltenia, suntem vulcanici și nu vrem să ne sabotăm unii pe alții prin exprimare. Sorin Cârțu și-a exprimat o părere. Nu e bine să vorbească în public pentru că lucrurile iau amploare„, a declarat Mihai Rotaru la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu a criticat decizia lui Mirel Rădoi

Sorin Cârțu a criticat decizia lui Mirel Rădoi de a exclude patru jucători din lotul Universității Craiova. Președintele oltenilor a declarat că tehnicianul a luat o măsură mult prea drastică.

Totodată, președintele clubului din Bănie susține că a așteptat ca Mirel Rădoi să-l sune după remiza rușinoasă înregistrată de Universitatea Craiova cu Ocna Mureș, însă tehnicianul „era preocupat” de meciul cu Rapid.

Antrenorul trebuie să fie foarte pregătit tactic și să transmită asta jucătorilor. Organizarea începe cu apărarea. N-am discutat cu Mirel după partida cu Ocna Mureș. I-am transmis să îmi dea un telefon, nu mi-a dat telefon. Probabil nu avea timp, era preocupat de meciul ăsta (n.r. – cu Rapid).

Mi se pare ca sunt prea mulți jucători dați deoparte. El a scos în evidență niște lucruri care au deranjat, dar nimic concret. Sunt niște jucători despre care trebuie să discutăm în această pauză, dacă s-a demonstrat că nu ne ajută.

Am discutat cu Mirel cum am discutat și cu antrenorii precedenți. Îmi spun punctul de vedere, de fapt e o expertiză și o competență. Dacă vrei să ții cont de ea, bine. Dacă ești jupânul echipei, al vestiarului, ai principiile tale și filozofia ta, e problema ta. Dar eu îmi exprim expertiza”, a declarat Sorin Cârțu după Rapid – Universitatea Craiova 2-2.

Recomandări
  • Mihai Rotaru a luat măsuri la Universitatea Craiova
  • Sorin Cârţu, amendat de patron

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și