Închide meniul

Sorin Cârțu a criticat decizia lui Mirel Rădoi, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „Dacă ești jupânul echipei, e problema ta”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 12:12

Sorin Cârțu a criticat decizia lui Mirel Rădoi, după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: Dacă ești jupânul echipei, e problema ta”

Sorin Cârţu, reacţie în cazul posibilei retrageri a lui Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Sorin Cârțu a criticat decizia lui Mirel Rădoi de a exclude patru jucători din lotul Universității Craiova. Președintele oltenilor a declarat că tehnicianul a luat o măsură mult prea drastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan, Sergiu Hanca, Jovan Markovic și Ionuț Vînă au fost scoși din lotul Universității Craiova, de către Mirel Rădoi. Jucătorii nu au evoluat în ultima partidă a oltenilor, egalul de pe terenul Rapidului.

Sorin Cârțu critică decizia lui Mirel Rădoi

Sorin Cârțu nu este de acord cu decizia lui Mirel Rădoi, și susține că măsura a fost luată mult prea brusc, fără a prezenta motive concrete.

Totodată, președintele clubului din Bănie susține că a așteptat ca Mirel Rădoi să-l sune după remiza rușinoasă înregistrată de Universitatea Craiova cu Ocna Mureș, însă tehnicianul „era preocupat” de meciul cu Rapid.

„Antrenorul trebuie să fie foarte pregătit tactic și să transmită asta jucătorilor. Organizarea începe cu apărarea. N-am discutat cu Mirel după partida cu Ocna Mureș. I-am transmis să îmi dea un telefon, nu mi-a dat telefon. Probabil nu avea timp, era preocupat de meciul ăsta (n.r. – cu Rapid).

Reclamă

Mi se pare ca sunt prea mulți jucători dați deoparte. El a scos în evidență niște lucruri care au deranjat, dar nimic concret. Sunt niște jucători despre care trebuie să discutăm în această pauză, dacă s-a demonstrat că nu ne ajută.

Am discutat cu Mirel cum am discutat și cu antrenorii precedenți. Îmi spun punctul de vedere, de fapt e o expertiză și o competență. Dacă vrei să ții cont de ea, bine. Dacă ești jupânul echipei, al vestiarului, ai principiile tale și filozofia ta, e problema ta. Dar eu îmi exprim expertiza”, a declarat Sorin Cârțu, pentru PRO Arena.

Mirel Rădoi, discurs furios după Rapid – Universitatea Craiova 2-2: „Nu stau să mă rog de nimeni, nu pot să-i cântăresc mereu!”

Mirel Rădoi nu a iertat pe nimeni, şi i-a criticat pe toţi cei patru jucători pe care i-a exclus din lotul Universităţii Craiova. Tehnicianul s-a declarat nemulţumit de simulările lui Andrei Ivan, cât şi de prestaţia lui Sergiu Hanca, din remiza cu Ocna Mureş.

Reclamă 4 / 0/3

„Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi. Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.

Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toți, le-am spus ce trebuie să facă. Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta

Dacă voiam, îi ţineam în lot, daca cineva se crede mai presus de reguli, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să ma rog de nimeni. Toti jucătorii ar trebui să înţeleagă. Ai greşit odată, îţi ofer a doua sanşă. La a treia, te rog să pleci”, a declarat Mirel Rădoi, la Digi Sport.

Recomandări
  • Sorin Cârțu pune sub semnul întrebării decizia lui Mirel Rădoi
  • Ce a declarat președintele de la Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și