Închide meniul

Mihai Rotaru a reacționat după „convenția” anunțată de Gigi Becali: „N-avem nicio înțelegere!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 mai 2023, 21:19

Reclamă
Mihai Rotaru a reacționat după convenția” anunțată de Gigi Becali: N-avem nicio înțelegere!”

Mihai Rotaru a explicat de ce Universitatea Craiova nu vrea amânarea meciului cu Farul

Mihai Rotaru, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Rotaru a reacționat după „convenția” anunțată de Gigi Becali, prin care FCSB și Universitatea Craiova ar urma să se ajute reciproc, pentru a-și îndeplini obiectivele în actualul sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are nevoie ca, sâmbătă, Universitatea Craiova să se impună în fața celor de la Farul Constanța. În timp ce formația olteană are nevoie ca FCSB să câștige meciul cu CFR Cluj, de duminică.

Mihai Rotaru a reacționat după „convenția” anunțată de Gigi Becali

Mihai Rotaru susține că nu are nicio înțelegere cu Gigi Becali și că Universitatea Craiova își dorește să câștige cu orice echipă.

„N-avem nicio înțelegere. Dumneavoastră îl știți pe patronul de la FCSB. Eu vreau să bat pe oricine, nu doar pe Farul. Nu există așa ceva. A spus și Hagi că nu discută despre asemenea lucruri. Eu am convenție și cu Hagi că îl bat, și cu CFR-ul, cu toată lumea că bat următorul meci”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Ce a spus Gigi Becali

„Bă, eu am o convenție cu ăsta, cu Rotaru. I-am dat mesaj: «Bă, tu ești fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te fac pe tine locul 3». El mi-a zis: «Hagi locul 1, eu locul 2, tu locul 3». Bă, nu are cum! I-am zis că nu se mai poate la punctaj. 

Reclamă

Mi-a răspuns: «A, da. Păi bine atunci, eu bat Farul sigur, tu bați CFR sigur». «Da, bă, eu bat sigur CFR, bate tu Farul sigur». Bine, sunt glumele noastre, vă dați seama. E om de calitate”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Gică Hagi, mesaj clar în privinţa „pactului” dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru

Gică Hagi nu a vrut să comenteze prea multe în legătură cu pactul dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru. „Regele” a declarat că, pentru el, astfel de lucruri sunt irelevante şi este concentrat pe ceea ce are de făcut la echipa sa.

„Pentru mine nu au relevanță. Nici nu vreau să intru în discuții din acestea. Eu am făcut fotbal, știu ce înseamnă fotbalul, mă gândesc la fotbal. Îmi corectez echipa și nu sunt conducător.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-mi plac lucrurile astea. Chiar le evit și nu-mi convin. Eu sunt pe partea tehnică. Restul pe mine nu mă interesează. Eu știu că în viață depinzi de tine și că noi depindem de noi”, a spui Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și