Închide meniul

Mihai Rotaru a rupt tăcerea despre plecarea de la Universitatea Craiova: „Există această posibilitate!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 decembrie 2022, 21:15

Mihai Rotaru a rupt tăcerea despre plecarea de la Universitatea Craiova: „Există această posibilitate!

Mihai Rotaru e patronul Universității Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

  • Mihai Rotaru a rupt tăcerea despre plecarea de la Universitatea Craiova
  • Ce a spus patronul oltenilor

Mihai Rotaru a vorbit despre plecarea de la Universitatea Craiova. Patronul echipei din Bănie a confirmat că, la un moment, poate părăsi formația olteană. Rotaru nu plănuiește însă să iasă din peisaj în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu am dat nicio declarație nimănui. Am atras atenția că s-a scris greșit despre noi, că mi-am vândut afacerile din Craiova.Am vândut un business, este adevărat, dar am alte două business-uri unde sunt în expansiune.

Mihai Rotaru a vorbit despre plecarea de la Universitatea Craiova

Că s-a prelungit contractul cu CS universitatea Craiova și autoritățile locale. E adevărat, dar s-a întâmplat acum cinci-șase ani și e public. S-a scris la vremea respectivă.

Reclamă

Eu am discutat acum ceva timp, cum că 10 ani înseamnă pentru mine deja mult prea mult. Dar dacă mă voi retrage, nu o voi face în modul acesta, brutal, în sensul de a lăsa echipa descoperită, fără să aibă un viitor, nu.

Dacă voi face aceste lucruri, le voi face în mod organizat. O voi face având o conferință de presă. Eu Știința nu o să o părărăsesc niciodată, ca suporter, ca om care o sprijină.

Reclamă

În ceea ce privește managementul, acționariatul, există această posibilitate. Am spus-o și acum șase luni de zile. Nu am declarat niciodată că mă retrag. Nu o să părăsesc niciodată.

V-am spus că există posibilitatea ca după 10 ani, dar că acest lucru se face într-un cu totul alt mod. Știința nu va rămâne singură niciodată. Valoarea ei stă în suporteri”, a spus Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Așa arată contractul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Neagoe a spus clar și răspicat că își dorește să antreneze Universitatea Craiova, iar totul a devenit doar o chestiune de timp până când visul său se va îndeplini.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, “Geană” va semna un contract pe un an și jumătate cu Universitatea Craiova. La clubul lui Mihai Rotaru, tehnicianul de 55 de ani va încasa un salariu de aproximativ 12.000 de euro/lună.

În plus, oficialii olteni vor acoperi și suma de 8.000 de euro pe care Neagoe este obligat să le-o restituite celor de la U Cluj, pentru ruperea contractului înainte de termen.

Cel mai probabil, banii respectivi îi vor fi înapoiați antrenorului sub forma unei prime de instalare.

Eugen Neagoe, cu gândul doar la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a oferit primele declarații, după ce s-a aflat că Universitatea Craiova vrea să-l numească pe banca tehnică din Bănie.

Tehnicianul a dezvăluit că oficialii de la U Cluj nu sunt de acord cu plecarea sa, însă el este hotărât 100%, motiv pentru care a purtat discuții chiar și cu șefii de galerie ai „șepcilor roșii”.

„Geană” a declarat că visul său este de a antrena Universitatea Craiova, și va face orice pentru a nu rata șansa care i-a fost oferită pe acest final de an de către Mihai Rotaru.

„Este adevărat că Radu Constanțea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunț eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj și nu mă mai întorc.

Reclamă

Știu foarte bine ce contract am semnat și știu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunați, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă. Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Acum când vorbesc cu domneavoastră la telefon mă îndrept spre casă de la Cluj. Am discutat și cu liderii de galerie ai lui U Cluj și le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înțeles, deși știu bine că ei și-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a declarat Eugen Neagoe, pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”