Închide meniul

Mihai Rotaru a rupt tăcerea, după vestea că Florin Niță ar fi dorit de Universitatea Craiova: “Au fost discuții intense!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 februarie 2023, 9:28

Mihai Rotaru a rupt tăcerea, după vestea că Florin Niță ar fi dorit de Universitatea Craiova: “Au fost discuții intense!”

Oficialii lui U Cluj au vorbit despre transferul lui Florin Niță

Florin Niță, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Rotaru a rupt tăcerea, după vestea că Florin Niță ar fi dorit de Universitatea Craiova. Recent, a apărut zvonul că internaționalul român s-ar afla pe radarul clubului din Bănie. Rotaru a lămurit situația, la scurt timp după ce oltenii au anunțat rezilierea contractului lui Giedrius Arlauskis, cel care apărase poarta echipei lui Eugen Neagoe în ultimele 3 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a explicat că n-au existat discuții recente pentru transferul lui Florin Niță, cel care a fost cedat sub formă de împrumut de Sparta Praga la Pardubice în această iarnă.

Mihai Rotaru a rupt tăcerea, după vestea că Florin Niță ar fi dorit de Universitatea Craiova

Patronul Universității Craiova a recunoscut că au avut loc discuții intense pentru aducerea lui Niță în urmă cu ceva timp, însă la vremea respectivă nu s-a ajuns la un numitor comun între cluburi.

Acum, Mihai Rotaru a anunțat că nu se pune problema transferului portarului de națională. Finanțatorul oltenilor a discutat cu Eugen Neagoe, antrenorul echipei, și Daniel Tudor, antrenorul cu portarii, iar cei 3 au căzut de acord ca echipa să se bazeze pe serviciile portarilor aflați la dispoziție, la ora actuală: David Lazar, Laurențiu Popescu și alți doi goalkeeperi tineri crescuți la academia Universității Craiova.

“Avem doi portari valoroși, Lazar, care a fost și la națională, și Popescu, jucător crescut de noi. Cu Florin Niță am avut discuții intense acum un an sau acum doi ani. Au fost discuții foarte intense, dar nu s-a putut realiza atunci.

Reclamă

În acest sezon, nu s-a pus problema ca el să vină la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru, anunț ferm în privința portarilor Universității Craiova: „Am avut o discuție!”

Am avut o discuție cu Neagoe și antrenorul cu portarii. Am zis că trebuie să luăm al treilea portar, dar domnul Tudor a zis că nu, pentru că are doi portari talentați. Va merge cu Popescu, David Lazar și cu cei doi copii. Asta a fost decizia staff-ului tehnic. Noi eram pregătiți să mai aducem un portar în următoarea perioadă”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Adus în vara anului 2021 la Universitatea Craiova, David Lazar a bifat 15 apariții în actualul sezon din Liga 1. În schimb, Laurențiu Popescu a jucat un singur meci în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Giedrius Arlauskis, cel de care oltenii s-au despărțit joi, bifase 7 partide în stagiunea curentă.

Universitatea Craiova i-a reziliat contractul lui Giedrius Arlauskis

Universitatea Craiova i-a reziliat contractul lui Giedrius Arlauskis. Mihai Rotaru a făcut anunțul despărțirii de portarul lituanian.

Mihai Rotaru a confirmat că Arlauskis nu mai este jucătorul Universității Craiova. Finanțatorul oltenilor susține că despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă. Lituanianul nu a avut pretenții financiare la reziliere.

„Am reziliat acum 30 de minute. Vreau să-i mulțumesc. Este un bărbat. Discuțiile au durat cinci minute. Nu a cerut un euro în plus. Nu a contat gafa cu Farul”, a spus Mihai Rotaru, conform sursei citate.

Arlauskis a ajuns la Universitatea Craiova în septembrie 2022, liber de contract după ce plecase de la CFR Cluj. A adunat șapte partide pentru olteni.

35 de ani are Giedrius Arlauskis. Este cotat la 500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Arlauskis are șapte titluri de campion în România.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Rotaru a rupt tăcerea, după vestea că Florin Niță ar fi dorit de Universitatea Craiova
  • “Au fost discuții intense!”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și