Închide meniul
NEWS ALERT

Universitatea Craiova i-a reziliat contractul lui Giedrius Arlauskis! Mihai Rotaru a făcut anunțul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2023, 18:39

Universitatea Craiova i-a reziliat contractul lui Giedrius Arlauskis! Mihai Rotaru a făcut anunțul

Giedrius Arlauskis

Captură Universitatea Craiova

Universitatea Craiova i-a reziliat contractul lui Giedrius Arlauskis. Mihai Rotaru a făcut anunțul despărțirii de portarul lituanian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a confirmat că Arlauskis nu mai este jucătorul Universității Craiova. Finanțatorul oltenilor susține că despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă. Lituanianul nu a avut pretenții financiare la reziliere.

Universitatea Craiova i-a reziliat contractul lui Giedrius Arlauskis

„Am reziliat acum 30 de minute. Vreau să-i mulțumesc. Este un bărbat. Discuțiile au durat cinci minute. Nu a cerut un euro în plus. Nu a contat gafa cu Farul. Avem doi portari valoroși. Cu Florin Niță am avut discuții intense acum un an de zile, dar nu s-a putut realiza. De atunci nu s-a mai pus problema. „, a spus Mihai Rotaru, conform digisport.ro. 

Arlauskis a ajuns la Universitatea Craiova în septembrie 2022, liber de contract după ce plecase de la CFR Cluj. A adunat șapte partide pentru olteni.

35 de ani are Giedrius Arlauskis. Este cotat la 500.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Arlauskis are șapte titluri de campion în România.

Reclamă

Giedrius Arlauskis, gafă uriașă în Farul – Universitatea Craiova 2-1

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în Farul – Universitatea Craiova 2-1, ultimul său meci pentru olteni. În minutul 32, portarul a intrat în Mihai Popescu, deşi avea mingea în braţe.

Deşi la prima vedere a părut că lituanianul a fost faultat, pe reluări s-a observat faptul că Arlauskis a fost cel care a intrat în fundaşul celor de la Farul.

Arbitrul Andrei Chivulete a mers să se uite la imagini pentru a vedea că Arlauskis a fost cel care l-a călcat, de fapt, pe Mihai Popescu. Farul a primit penalty, iar Larie l-a transformat fără probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Giedrius Arlauskis, criză de nervi după Botoșani – Universitatea Craiova 1-0

Giedrius Arlauskis a mai fost protagonistul unui episod controversat şi la ultima deplasarea cu Universitatea Craiova în Liga 1.  A avut o criză de nervi la finalul meciului Botoșani – Universitatea Craiova 1-0.

După fluierul final al arbitrului Radu Petrescu, s-a format un meleu între jucătorii celor două formații, iar Arlauskis a fost cel mai nervos dintre toți.

Arlauskis a făcut mai multe gesturi nervoase și s-a răstit la toată lumea. Portarul oltenilor a lovit cu pumnul în peretele tunelului dinspre vestiare. Radu Petrescu a sancționat oameni din ambele tabere. Alexandru Crețu a văzut cartonașul galben și, prin urmare, va fi suspendat în următorul meci. De asemenea, o persoană din staff-ul lui Botoșani a văzut roșu.

Conflictul s-a încheiat după minute bune în care jucătorii au rămas pe teren după fluierul final.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și